Ooooooo millet uyanmaya başladı herhalde, satanlara heçmiş olsun biz sonuna kadaar gidiyoruz aarkadaşlar. Allaha emanet olun
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ooooooo millet uyanmaya başladı herhalde, satanlara heçmiş olsun biz sonuna kadaar gidiyoruz aarkadaşlar. Allaha emanet olun
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rapora baktım, 3 değerleme yöntemine göre
kipanın ağırlıklandırılmış hisse değeri 1.725,007,099 çıkarmış, ödenmiş sermayesi 1,332.682.000 olduğuna göre hisse fiyatını 1.29439 bulmuş, oranı da 0.032 belirlemiş buraya kadar önceki sayfalarda yazıldı zaten.
Oran ile kipaya belirlediği fiyatın tutmama nedeni migrosa biçtiği değer.
sadece ina yöntemine göre migrosun değerine 5.372.525.682 vermiş ödenmiş sermayesi 178 milyon olduğuna göre migrosun hisse fiyatını 30 lira bulmuş, ki bu sadece inaya göre diğer yöntemlerde daha da yüksek piyasa yaklaşımında migrosun değeri 40 lira çıkarmış mesela ama onun ağırlığı düşük. İnayı yüzde 90 almış. Bunlar önemli değil,
Şimdi soru şu, kipa bugün bu habere bi şekilde tabana gidemedi, peki migros neden tavana gidemedi? Madem bu rapora göre migros kendine biçilen değere inanmadı da kipa neden inansın?
Kazan doğurduğuna inanmıyosa ben öldüğüne neden inanayım
Yatırım tavsiyesi değildir.
Elifdaa
Bilgilendirme için teşekkürler...
İnanın bu değerlemeye kargalar bile gülmeli diyorum ama kargalar mı güler anamızmı ağlar piyasa belirleyecek.
borsa da işlem gören kağıtlara yatırım yapmanın birçok yöntemi parametresi var..
Belki ben 1000 lot Kipa aldıysam Kipa’nın dolaşımdaki oranına hangi ve kurumun takasında olduğuna bakarak aldım.Banane migrosun Kipa’yı almasından ..aldıysa sen benim maliyetimi karşılamak zorundasın. Hatta beni motive etmelisin sen çünkü benim hissemi alıyorsun..!
Sen tutup bana saçma sapan yöntemlere göre migros hissesi teklif edeceksin ve ben zarar Edicem ...
Halka arz şirketlerde bu kadar kolay olamaz zaten resmî gazetede birleşme neticesinde pay sahiplerinin hakları maddeler halinde korunmuştur..
Hadi bende 2000 lot var ya yüksek lot sahibi olanlar napıcak..
Pazartesi raporu düzenleyen kurumu arıcam neyin kafası bu hatta bizzat gidip görüşmek lazım..bizim göremediğimiz birşey mi var..bi bakalım..
Zaten en kötü mahkeme bu işi çözer...
Yer İmleri