Sayfa 636/852 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. Ooooooo millet uyanmaya başladı herhalde, satanlara heçmiş olsun biz sonuna kadaar gidiyoruz aarkadaşlar. Allaha emanet olun

LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Rapora baktım, 3 değerleme yöntemine göre

kipanın ağırlıklandırılmış hisse değeri 1.725,007,099 çıkarmış, ödenmiş sermayesi 1,332.682.000 olduğuna göre hisse fiyatını 1.29439 bulmuş, oranı da 0.032 belirlemiş buraya kadar önceki sayfalarda yazıldı zaten.

Oran ile kipaya belirlediği fiyatın tutmama nedeni migrosa biçtiği değer.
    sadece ina yöntemine göre migrosun değerine 5.372.525.682 vermiş ödenmiş sermayesi 178 milyon olduğuna göre migrosun hisse fiyatını 30 lira bulmuş, ki bu sadece inaya göre diğer yöntemlerde daha da yüksek piyasa yaklaşımında migrosun değeri 40 lira çıkarmış mesela ama onun ağırlığı düşük. İnayı yüzde 90 almış. Bunlar önemli değil,

Şimdi soru şu, kipa bugün bu habere bi şekilde tabana gidemedi, peki migros neden tavana gidemedi? Madem bu rapora göre migros kendine biçilen değere inanmadı da kipa neden inansın?
    Kazan doğurduğuna inanmıyosa ben öldüğüne neden inanayım

Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Elifdaa
    Bilgilendirme için teşekkürler...

4. İnanın bu değerlemeye kargalar bile gülmeli diyorum ama kargalar mı güler anamızmı ağlar piyasa belirleyecek.

5. Tamda dediğiniz gibi çok güzel özet olmuş sonuna kadar katılıyorum size

Alıntı Originally Posted by maslahat Yazıyı Oku
    Bence klan falan hikaye.
    Yok öyle bir şey.
    Varsa da bence o/veya onlar spek
    veya spekciklerdir.

Benim tahminim varsa
    bu spek ve spekcikler
    dün tavanda takılı kaldılar.
    Birleşme haberi geldi. Tavana çektiler
    İstedikleri gibi hisse miktarı gelmedi.

Sabah şirketin yaptırdığı rapor geldi. (Raporu yazan firma bu rapor sadece yönetim kuruluna bilgi amaçlı diye belirtmesine rağmen) varsa spek ve spekcikler satışa geçtiler. Ortada bir şey yokken şok varmış havası estirildi.
    Bu biraz işe yaradı gibi !!!
    hisseye yukardan girenler satamadılarsa %20 - %25 civarı zarara girdiler gibi.Bu arada hissede olan eskilerden de korkup satan olmuştur.
    Veeee forumda bugüne kadar hiç yazmamış ve görünmemiş bazı art niyetli kişiler olumsuz yorumlar yazdılar.
    İşte böyle.
    Asla Yatırım Tavsiyesi Degildir.
    Tam net bir özet olmuş on numara bir yorum

6.  Alıntı Originally Posted by erdem06 Yazıyı Oku
    Rapora baktım, 3 değerleme yöntemine göre

kipanın ağırlıklandırılmış hisse değeri 1.725,007,099 çıkarmış, ödenmiş sermayesi 1,332.682.000 olduğuna göre hisse fiyatını 1.29439 bulmuş, oranı da 0.032 belirlemiş buraya kadar önceki sayfalarda yazıldı zaten.

Oran ile kipaya belirlediği fiyatın tutmama nedeni migrosa biçtiği değer.
    sadece ina yöntemine göre migrosun değerine 5.372.525.682 vermiş ödenmiş sermayesi 178 milyon olduğuna göre migrosun hisse fiyatını 30 lira bulmuş, ki bu sadece inaya göre diğer yöntemlerde daha da yüksek piyasa yaklaşımında migrosun değeri 40 lira çıkarmış mesela ama onun ağırlığı düşük. İnayı yüzde 90 almış. Bunlar önemli değil,

Şimdi soru şu, kipa bugün bu habere bi şekilde tabana gidemedi, peki migros neden tavana gidemedi? Madem bu rapora göre migros kendine biçilen değere inanmadı da kipa neden inansın?
    Kazan doğurduğuna inanmıyosa ben öldüğüne neden inanayım

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Süper ve aklı başında bir analiz ve yorum.
    [emoji119] [emoji119] [emoji119] [emoji119] [emoji119] [emoji119]
    [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
    Teşekkürler

7.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    3 ay önce 2.56 tl kottan çıkacam dedi şimdi 1.3 tl yarı parasına bu iş bitsin diyo

spk beni Akfen de yaktı degerleme raporuna 13 tl dedi 22-23 tl edecek şirket borsadan çıktı gitti..
    Dostum birşeyi anlamadım akfen deki paranız ne oldu?
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

8. borsa da işlem gören kağıtlara yatırım yapmanın birçok yöntemi parametresi var..

Belki ben 1000 lot Kipa aldıysam Kipa’nın dolaşımdaki oranına hangi ve kurumun takasında olduğuna bakarak aldım.Banane migrosun Kipa’yı almasından ..aldıysa sen benim maliyetimi karşılamak zorundasın. Hatta beni motive etmelisin sen çünkü benim hissemi alıyorsun..!

Sen tutup bana saçma sapan yöntemlere göre migros hissesi teklif edeceksin ve ben zarar Edicem ...
    Halka arz şirketlerde bu kadar kolay olamaz zaten resmî gazetede birleşme neticesinde pay sahiplerinin hakları maddeler halinde korunmuştur..

Hadi bende 2000 lot var ya yüksek lot sahibi olanlar napıcak..

Pazartesi raporu düzenleyen kurumu arıcam neyin kafası bu hatta bizzat gidip görüşmek lazım..bizim göremediğimiz birşey mi var..bi bakalım..

Zaten en kötü mahkeme bu işi çözer...

Sayfa 636/852 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •