Ooooooo millet uyanmaya baþladý herhalde, satanlara heçmiþ olsun biz sonuna kadaar gidiyoruz aarkadaþlar. Allaha emanet olun
LG-M250 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ooooooo millet uyanmaya baþladý herhalde, satanlara heçmiþ olsun biz sonuna kadaar gidiyoruz aarkadaþlar. Allaha emanet olun
LG-M250 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rapora baktým, 3 deðerleme yöntemine göre
kipanýn aðýrlýklandýrýlmýþ hisse deðeri 1.725,007,099 çýkarmýþ, ödenmiþ sermayesi 1,332.682.000 olduðuna göre hisse fiyatýný 1.29439 bulmuþ, oraný da 0.032 belirlemiþ buraya kadar önceki sayfalarda yazýldý zaten.
Oran ile kipaya belirlediði fiyatýn tutmama nedeni migrosa biçtiði deðer.
sadece ina yöntemine göre migrosun deðerine 5.372.525.682 vermiþ ödenmiþ sermayesi 178 milyon olduðuna göre migrosun hisse fiyatýný 30 lira bulmuþ, ki bu sadece inaya göre diðer yöntemlerde daha da yüksek piyasa yaklaþýmýnda migrosun deðeri 40 lira çýkarmýþ mesela ama onun aðýrlýðý düþük. Ýnayý yüzde 90 almýþ. Bunlar önemli deðil,
Þimdi soru þu, kipa bugün bu habere bi þekilde tabana gidemedi, peki migros neden tavana gidemedi? Madem bu rapora göre migros kendine biçilen deðere inanmadý da kipa neden inansýn?
Kazan doðurduðuna inanmýyosa ben öldüðüne neden inanayým
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Elifdaa
Bilgilendirme için teþekkürler...
Ýnanýn bu deðerlemeye kargalar bile gülmeli diyorum ama kargalar mý güler anamýzmý aðlar piyasa belirleyecek.
borsa da iþlem gören kaðýtlara yatýrým yapmanýn birçok yöntemi parametresi var..
Belki ben 1000 lot Kipa aldýysam Kipa’nýn dolaþýmdaki oranýna hangi ve kurumun takasýnda olduðuna bakarak aldým.Banane migrosun Kipa’yý almasýndan ..aldýysa sen benim maliyetimi karþýlamak zorundasýn. Hatta beni motive etmelisin sen çünkü benim hissemi alýyorsun..!
Sen tutup bana saçma sapan yöntemlere göre migros hissesi teklif edeceksin ve ben zarar Edicem ...
Halka arz þirketlerde bu kadar kolay olamaz zaten resmî gazetede birleþme neticesinde pay sahiplerinin haklarý maddeler halinde korunmuþtur..
Hadi bende 2000 lot var ya yüksek lot sahibi olanlar napýcak..
Pazartesi raporu düzenleyen kurumu arýcam neyin kafasý bu hatta bizzat gidip görüþmek lazým..bizim göremediðimiz birþey mi var..bi bakalým..
Zaten en kötü mahkeme bu iþi çözer...
Yer Ýmleri