Go dudu gooo, olumlu anlamda [emoji3]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Go dudu gooo, olumlu anlamda [emoji3]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Portföy büyüklüğünüzü bilmiyorum , belki sizin için önemli bir miktar olmayabilir ama ilk aldığınız temettüyü sürekli %15 stopaja tabii tutmuş oluyorsunuz bu şekilde.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Teşekkür ederim uyarınız için. Bunun farkında olarak işlem yapıyorum. Daha bir yılını doldurmamış yeni yatırımcılardanım benPortföyüm henüz küçük. Aylık alımlarla ve temettü alımları ile portföyümü büyütmeye ve temettümü artırmaya çalışıyorum. Dezavantajı olsa bile ilk birkaç yıl bunu gözönünde bulundurarak, alınan temettüler ile aynı veya büyüme odaklı hisselerden almak için yeterli bir miktara ulaşana kadar stratejim şimdilik bu şekilde.
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eger bu sekilde bir yatirim tarzi izleyecekseniz bari temettu beklentisi henuz fiyata yansimamis hisseleri secmeye calisin.
Ben son 3 senede Nisan basi temettu odeyen iki ana sirketim ile Aralik'da temettu odeyen Hekts'i almistim. Bazi arkadaslar da Aralikta aldiklari Hekts temettusu ile Nisan ayinda temettu veren Tuprs ve Froto hisseleri aldilar.
Iki donem arasinda 7-8 ay oldugu icin bu strateji guzel calismisti.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sayın Dudu tavsiyeniz için teşekkür ederim [emoji846] uyarınızı dikkate alacağım.
Saygılarımla
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gyo'larda stopaj yok, ama gyolarin gelecegi var mi kestirmek zor. stopajin mumkun oldugunca iadesini hedeflemek daha guzel.
saygılarımla
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri