Sayfa 168/1006 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Kedi ve köpek maması için 47,6 milyon dolarlık ithalat

http://www.memleket.com.tr/kedi-ve-k...t-1323406h.htm

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    'Yerli İHA mız var ama güneş gözlüğümüz yok'

"Türkiyede şu anda güneş gözlüğü üretimi mevcut değil"

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden yapılan derlemeye göre, geçen yıl en fazla güneş gözlüğüithalatının Çinden gerçekleştiğini aktaran Hocaoğlu, Geçen yıl Optik tarzda işlenmiş camları olan güneş gözlükleri plastik camlı güneş gözlükleri ve diğer güneş gözlükleri başlıklarında gerçekleştirilen ithalatta, adet ve tutar bazında ilk sırayı plastik camlı güneş gözlükleri aldı. Bu kalemde geçen yıl toplam 6 milyon 78 bin 213 güneş gözlüğü ithal edilirken, ödenen tutar 108 milyon 742 bin 413 dolar oldu. Toplamda ise Türkiyeye 2017 yılında ithal edilen 7 milyon 8 bin 765 güneş gözlüğü için, 135 milyon 323 bin 748 dolar ödendi. bilgilerini verdi.

https://www.yenisafak.com/ekonomi/ye...uz-yok-3246303

2. Faiz toplumdaki bireylerin ekonomi içinde birbirlerine attıkları kazıkların sonucudur...

Toplum; oturduğu yerden gayrimenkulden, betondan, arsadan, tarladan para kazanıp, dükkanlardan, binalardan, devasa kira gelirleri elde ediyor ve de bilakis üretene, çalışana enayi gözüyle bakılıyorsa, bunu da hükümet aracılığı ile devletin çanak tutması ile sağlıyorsa KHK ile bişey düzelmez...

Faiz sizin yabancı paraya duyduğunuz ihtiyacın yüzdesel oranıdır...

Eğer ben bu yabancı paraya ihtiyaç duymuyorum diyorsan; FAİZİ indirirsin...

İndirdiğin FAİZ oranına YABANCI parasını vermez ise ne olur?

İthalata dayalı üretimin durur, b,ndiğin araca binemez, bozulan TV nin parçasını bulamazsın...

Üretim imalat olmadan FAİZ inmez...

İnşaat ve Hizmet sektörü ile buraya kadar.... Bundan sonrası maalesef karanlık...

Makinist FREN e basıyorsa VAGON ların direnmemesi gerekir...

Direnen VAGON raydan çıkar...

3. Tebrikler...
    Çerçevelenip duvara asılacak bir yazı.

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Faiz toplumdaki bireylerin ekonomi içinde birbirlerine attıkları kazıkların sonucudur...

Toplum; oturduğu yerden gayrimenkulden, betondan, arsadan, tarladan para kazanıp, dükkanlardan, binalardan, devasa kira gelirleri elde ediyor ve de bilakis üretene, çalışana enayi gözüyle bakılıyorsa, bunu da hükümet aracılığı ile devletin çanak tutması ile sağlıyorsa KHK ile bişey düzelmez...

İthalata dayalı üretimin durur, b,ndiğin araca binemez, bozulan TV nin parçasını bulamazsın...

İnşaat ve Hizmet sektörü ile buraya kadar.... Bundan sonrası maalesef karanlık...

Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

4. syn selka
    yapılan hatalar sonunda akli selim galip çıkar, yapılması gerekeni yaparlar diye düşündüm.sonuçta pragmatik insanlardı.
    ama yanıldığımı kabul etmeliyim.bana pahalıya mal oldu.

sorum
    seçimden sonrası senaryo;
    önce devalüasyon sonra 500 puan faiz artışı mı olur?
    Son düzenleme : Byccx; 22-04-2018 saat: 11:56.

5.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    syn selka
    yapılan hatalar sonunda akli selim galip çıkar, yapılması gerekeni yaparlar diye düşündüm.sonuçta pragmatik insanlardı.
    ama yanıldığımı kabul etmeliyim.bana pahalıya mal oldu.

sorum
    seçimden sonrası senaryo;
    önce devalüasyon sonra 500 puan faiz artışı mı olur?
    aslında gayet pragmatik davranıyorlar. para basıp yandaş şirketleri kurtarıyorlar. basılan para tl'nin değerini düşürüyor. böylece elinde tl tutan vatandaşlardan yandaşa para aktarımı yapılmış oluyor...

bundan daha pragmatik ne olabilir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    cepteteb usd vadeli faizi %2,60'dan %3,50'ye yükseltmiş.

https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb...-faiz-oranlari
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7. Seçimin iyi bir tarafı olacak. Dandik mevcut ekonomi yönetimi öyle ya da böyle şutlanacak.

RTE kazansa da ekonomi yönetimindekilerin hepsini şutlayacak, başkası kazansa da hepsini şıtlayacak. Seçimin en faydalı yönü bu olacak.

RTE geçen gün sinyali verdi. Ekonomi yönetimini başarılı iş adamlarından birisine verebiliriz.

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Faiz toplumdaki bireylerin ekonomi içinde birbirlerine attıkları kazıkların sonucudur...

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Seçimin iyi bir tarafı olacak. Dandik mevcut ekonomi yönetimi öyle ya da böyle şutlanacak.

RTE kazansa da ekonomi yönetimindekilerin hepsini şutlayacak, başkası kazansa da hepsini şıtlayacak. Seçimin en faydalı yönü bu olacak.

RTE geçen gün sinyali verdi. Ekonomi yönetimini başarılı iş adamlarından birisine verebiliriz.
    ha iş adamı gelirse sorun çözülür.
    Trump'ı da başarılı iş adamı diye seçtiler.

Sayfa 168/1006 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •