sana arzu ettiğin üslupla cevap vermeyeceğim.
''Son kertede bu adam bizim erkekliğimize laf mı ediyor diye biz de sorguluyoruz.''
hastalıklı ruh hali bu yukarıdaki cümlende..
sana arzu ettiğin üslupla cevap vermeyeceğim.
''Son kertede bu adam bizim erkekliğimize laf mı ediyor diye biz de sorguluyoruz.''
hastalıklı ruh hali bu yukarıdaki cümlende..
Aramco Halka arz konusunda henüz net bir yaklaşım yok galiba...........
Saudi de olan olayın ingiliz gazetelerinde yer buluş hali............http://www.dailymail.co.uk/news/arti...oup-fears.html
Bu olaydan sonra Aramco işi netleşir herhalde
Anayasaya gore “Seçim kanunlarında yapılan değişiklikler, yürürlüğe girdiği tarihten itibaren bir yıl içinde yapılacak seçimlerde uygulanmaz.” (md. 67)
Cumhur ittifakı aldatmaca yasasıyla iki partinin birlikte secim pusulasında bulunması Anayasanın yukarıdaki maddesi sebebiyle bu seçimde uygulanamaz.
Seçim yasasında yapılan değişiklikte Anayasanın bu hükmü için, "bu Kanunun yürürlüğe girdiği tarihten sonra birlikte yapılacak ilk milletvekili genel seçimi ile Cumhurbaşkanlığı seçimi bakımından uygulanmaz" denmişse de Anayasa hükmü yasa ile uygulanmaz ilan edilemez! Bu yasa anayasa karşısında ölü kanundur (lex mortius)
Ama bunlar hukuk devletinde gecerlidir elbet. AKP devleti hukuki bırakalı cok oldu.
Sahi ,Anayasa Mahkemesi bir anayasamız da olmadığına karar vermişti degil mi?
CHP nin hareketini iyi niyetli bir yaklaşım olarak görüyorum ve destekliyorum...
Kararlarından dolayı tebrik ediyorum kendilerini....
IPhone8S cihazımdan hisse.net mobile app kullanılarak gönderilidi.
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
en yüksek gönderiye sahip forum başlığında bugün gündüz toplam 3 gönderi. hem de bu kadar ilginç gelişmeler olan bir günde. enteresanlı..
bununla 4 olsun bari![]()
Cafe'de esprisi yapıldı bitti. 2-3 gündür aynı şekilde uygun bulmadığım bir üslupla devam etmesi işin tadını kaçırdı.Uyardım.
Forum bilgi paylaşımı bazlı olmalı. Lüzumsuz derecede işin tadı kaçırılmamalı. Gerçek hayatta bir insanla nasıl konuşuluyorsa burada da öyle olmalı. Kimse bir nickin arkasına geçerek gerçek hayatta konuşmayacağı şekilde konuşmamalı.
Düşüncem bu katılırsınız katılmazsınız.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
türk siyasi tarihinde tarihi günler yaşanıyor..ama bu topicte çıt yok...borabey,enki vs..nerdesiniz yaw ?
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri