Sayfa 175/1006 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    rodeo TL temdite 14.60 kavga gürültü 14.70

15 ile burger'e geçildi.

burger usd 4.25
    TL temdit 14.90-95 imiş bu arada.
    Odeabank benimde canımı sıkıyor fena halde

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku

gider ayak bi de sinirimi bozdular. yıllardır hiçbir işleme masraf almayan banka geçenlerde masrafsızlıkları kaldırmış. yıllardır kuruş vermezdim, cüzzi de olsa bişey aldılar. ama sinek-mide durumu oldu bende. daha da davos'a gelmem.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    gider ayak bi de sinirimi bozdular. yıllardır hiçbir işleme masraf almayan banka geçenlerde masrafsızlıkları kaldırmış. yıllardır kuruş vermezdim cüzzi de olsa bişey aldılar. ama sinek-mide durumu oldu bende.
    Yahu bu Odea dan niye hala iyi oranlar bekleniyor! Söylemiştim bu adamlar memleketimizi terki diyar etmek için gün sayıyorlar , bankayı satıp gidecekler o nedenle rekabetçi olmak filan gibi bir dertleri yok, günü kotarıyorlar. Ben olsam çoktan bırakırdım bunların peşini.

4.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku

gider ayak bi de sinirimi bozdular. yıllardır hiçbir işleme masraf almayan banka geçenlerde masrafsızlıkları kaldırmış. yıllardır kuruş vermezdim, cüzzi de olsa bişey aldılar. ama sinek-mide durumu oldu bende. daha da davos'a gelmem.
    +1.........
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yahu bu Odea dan niye hala iyi oranlar bekleniyor! Söylemiştim bu adamlar memleketimizi terki diyar etmek için gün sayıyorlar , bankayı satıp gidecekler o nedenle rekabetçi olmak filan gibi bir dertleri yok, günü kotarıyorlar. Ben olsam çoktan bırakırdım bunların peşini.
    valla yakın zamana kadar gayet de rekabetçi oranlar veriyorlardı ama anlaşılan dediğiniz gibi niyeti bozmuşlar. çok yakında usd dönüşler de var. orada fena oran vermiyorlardı, bakalım ne olacak. olmadı yolcu abbas.

6. bu arada bugün burger MT de bi saçmaladı. başta iyi oran alayım sizin için dedi. az sonra aradı 14,75 oran aldım dedi. e hoşgeldine ne veriyosunuz dedim.. 15.. peki temditte ne olacak, ne verdiniz temdite bugün?.. 14,95 verdik dedi. sonra saçmalık olduğunu farketti. bi geveledi. en son; eski müşterileri kaybetmek istememekle beraber yeni para girişi istemiyorlar. e o zaman 15 hoşgeldin ne alaka? diye sormadım. bağladım muhtemel cevabı müşteri artırmaktır heralde ama ben zaten müşteriyim dolarda.. anlamadım, çok da kafa yormadım

bu arada bugün burger MT de bi saçmaladı. başta iyi oran alayım sizin için dedi. az sonra aradı 14,75 oran aldım dedi. e hoşgeldine ne veriyosunuz dedim.. 15.. peki temditte ne olacak, ne verdiniz temdite bugün?.. 14,95 verdik dedi. sonra saçmalık olduğunu farketti. bi geveledi. en son; eski müşterileri kaybetmek istememekle beraber yeni para girişi istemiyorlar. e o zaman 15 hoşgeldin ne alaka? diye sormadım. bağladım muhtemel cevabı müşteri artırmaktır heralde ama ben zaten müşteriyim dolarda.. anlamadım, çok da kafa yormadım
    Halk bank ı göz ardı etmeyin derim. Ben olsam böyle abuk sabuk yok hoş geldin beş gittin faizi ile müşteri tavlamaya çalışan, kendini uyanık eski müşterileri kümesteki kaz yerine koyan bankayla çalışmazdım.

8. galiba 16 mayısta hakan atilla davası sonucu açıklanacak, halkbanka olumsuz etkisi olur mu acaba? yani ceza filan gelir mi ki ne dersiniz?

Sayfa 175/1006 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •