Originally Posted by
izmirli
Arkadaşlar ben her zaman olduğu gibi buradayım. Sadece her düşüş öncesi özellikle ortaya çıkan gereksiz kişilerle bilgi yarıştırmanın gerek sinirlere gerekse de zamanımın harcanması nedeniyle anlamsız buluyorum.
Bir insan evladı nasıl olur da başkasının para kaybetmesinde kendisini gururla ortaya koyar neyse..
Şimdi cuma günü - yarın saat 14:00 izmir çğili anemon otel de genel kurul var.
Ben katılacağım imkanı olanlar katılırsa en azından sorularımıza verdikleri cevapları duymuş olurlar ilk ağızdan.
Öncelikle migros un 5 kat artan 2 adet gayrimenkul değerleme raporunu ve ernst young firmasının ÖZELLİKLE ilk sayfada üstüne basarak yazdığı Migros yönetimin verdiği rakkamlarla yapmış olduğumuz ve sadece migros ve ortaklarına karşı sorumlu olduğumuz rapıor da geçen INA yönteminin alt hesaplamasını talep edeceğiz.
bakalım ne diyecekler sonuçta ortakların bilgi edinme hakkı var kanunen hele birleşme öncesi
katılamayanlar ya vekalet versinler varsa tanııdkları yada internet ortamından katılsınlar derim naçizane
bizde şimdilik nasıl ülke bu durumdayken beyan verebiliyorlar herşey yolunda diye.. bizde öyle takılalım en azından genel kurul sonuna kadar sonrası malum
Yer İmleri