Sayfa 10/173 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
Arama sonucu : 1379 madde; 73 - 80 arası.

Konu: KPHOL Kapital Yatırım Holding

1. [QUOTE=mavıbeyez;2069471]
     Alıntı Originally Posted by ozonel Yazıyı Oku
    dünkü açıklamaya bakılırsa temmuzda bu hissenin fiyatı 6-10 arasında bir yerde olur.eğer ortadoğu arazi geliştirme yatırım a.ş. VE ortadoğu inakliyat inşaat a.ş.ye iştirak ederse ki ilişkili taraf alacağı bu iki firmada görünüyor- yıl sonunda 15-20 arası bir yerde tahmin ediyorum.zira bu iki şirketin değerlemesi ile kphol un defter değeri bir anda 1'in altına düşecek ve ister istemez fiyatı tetikleyecektir.alması zor ama satması almasından daha zor bir hisse. yılın hissesi hayırlı olsun hepimize.ytd[/QUO
    Devamlı ortadogu yazıp duracaksan ortadogu holdıngın kımın olduğuna bi bakaydın keşke..kardesım ortadogu hissenın eski sahıbı gür kardeslerın..bu yazdığın şırketlerın tamamı gür kardeslerın..yalan yanlış mılletı manıpule etmeyın bırakın hısse kendı yolunu kendı bulur..
    31/12/2017 bilançosunda ilişkili kişilerden alacaklar ayrıntısında Ortadoğu araZi geliştirme ve Ortadoğu nakliyat yazar. Yeşil Holding veb sitesinde enerji şirketleri grubunda Ortadoğu enerji ve diğer şirketleri yazar. İllaki Ortadoğu grubu şirketleri ile ilgili bir gelişme olacak. Gür kardeşlerin olması satılmayacağı anlamına gelmez

2. neyse buraya yazdığımıza gore hepımız hısse sahıbıyız..umarım hepımız iyi kazanırız..

3.  Alıntı Originally Posted by mavıbeyez Yazıyı Oku
    neyse buraya yazdığımıza gore hepımız hısse sahıbıyız..umarım hepımız iyi kazanırız..
    yeşil ve denge de tahmnlerim tuttu.bunda da tutacak inş

4. Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

5.  Alıntı Originally Posted by ozonel Yazıyı Oku
    dünkü açıklamaya bakılırsa temmuzda bu hissenin fiyatı 6-10 arasında bir yerde olur.eğer ortadoğu arazi geliştirme yatırım a.ş. VE ortadoğu inakliyat inşaat a.ş.ye iştirak ederse ki ilişkili taraf alacağı bu iki firmada görünüyor- yıl sonunda 15-20 arası bir yerde tahmin ediyorum.zira bu iki şirketin değerlemesi ile kphol un defter değeri bir anda 1'in altına düşecek ve ister istemez fiyatı tetikleyecektir.alması zor ama satması almasından daha zor bir hisse. yılın hissesi hayırlı olsun hepimize.ytd
    Ozonel bey Tetikleyecek derken açar mısınız. Benimde güven duyduğum bir hisse. Tşk ederim şimdiden

GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Borsa İstanbul'un 03/04/2018 tarih ve BİAŞ-4-2821 sayılı yazısı nı nereden temin ederiz.

7.  Alıntı Originally Posted by Mesoret6 Yazıyı Oku
    Ozonel bey Tetikleyecek derken açar mısınız. Benimde güven duyduğum bir hisse. Tşk ederim şimdiden

GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yol haritası yeşil hissesinin aynısı. Şirket satın al.öz kaynak toplamını sermayeye oranla 10-20 kat artır. Defter değerini minimuma indir. İster istemez hisse fiyatı fırlayacak ki gerçek değerini bulsun. Yeşil hissesi d grubundan b grubuna geçti ve sürekli işlem görüyor.defter değeri 0.40.bedelsiz potansiyeli bire 35 hisse.yani yüzde 3500. Ve ben 2.5 tl iken sattım😔 aptal gibi.halbuki 2 ev parası etti. Şimdi aynı hata olmaz inşallah .kilit soru şu;hangi şirketlere iştirak edecek.pazartesi kaldığı yerden devam edebilir. Belli bir fiyatı yakalayınca durağana geçer ama daha erken.ilk durak 6-10 arası. Temmuz’dan sonra şirket değerlemeleri yapılınca önü açık olur.herşey netleşir. Sabreden kazanır.şu an hiç bir hissede bu kadar büyük potansiyel göremiyorum . Birde artı yatırım var.oda ilaç ruhsatı bekliyor.çıkınca o da gider. Ama benim için bir numara kphol.ytd.

Alıntı Originally Posted by ozonel Yazıyı Oku
    Yol haritası yeşil hissesinin aynısı. Şirket satın al.öz kaynak toplamını sermayeye oranla 10-20 kat artır. Defter değerini minimuma indir. İster istemez hisse fiyatı fırlayacak ki gerçek değerini bulsun. Yeşil hissesi d grubundan b grubuna geçti ve sürekli işlem görüyor.defter değeri 0.40.bedelsiz potansiyeli bire 35 hisse.yani yüzde 3500. Ve ben 2.5 tl iken sattım[emoji17] aptal gibi.halbuki 2 ev parası etti. Şimdi aynı hata olmaz inşallah .kilit soru şu;hangi şirketlere iştirak edecek.pazartesi kaldığı yerden devam edebilir. Belli bir fiyatı yakalayınca durağana geçer ama daha erken.ilk durak 6-10 arası. Temmuz�dan sonra şirket değerlemeleri yapılınca önü açık olur.herşey netleşir. Sabreden kazanır.şu an hiç bir hissede bu kadar büyük potansiyel göremiyorum . Birde artı yatırım var.oda ilaç ruhsatı bekliyor.çıkınca o da gider. Ama benim için bir numara kphol.ytd.
    0.78 den aldım ekim sonuydu sanırım 2 li fiyatları grafikte gördüm ama ikinci bir yeşil olabilir artı da gitmeli

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 10/173 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •