Originally Posted by
ozonel
Yol haritası yeşil hissesinin aynısı. Şirket satın al.öz kaynak toplamını sermayeye oranla 10-20 kat artır. Defter değerini minimuma indir. İster istemez hisse fiyatı fırlayacak ki gerçek değerini bulsun. Yeşil hissesi d grubundan b grubuna geçti ve sürekli işlem görüyor.defter değeri 0.40.bedelsiz potansiyeli bire 35 hisse.yani yüzde 3500. Ve ben 2.5 tl iken sattım[emoji17] aptal gibi.halbuki 2 ev parası etti. Şimdi aynı hata olmaz inşallah .kilit soru şu;hangi şirketlere iştirak edecek.pazartesi kaldığı yerden devam edebilir. Belli bir fiyatı yakalayınca durağana geçer ama daha erken.ilk durak 6-10 arası. Temmuz�dan sonra şirket değerlemeleri yapılınca önü açık olur.herşey netleşir. Sabreden kazanır.şu an hiç bir hissede bu kadar büyük potansiyel göremiyorum . Birde artı yatırım var.oda ilaç ruhsatı bekliyor.çıkınca o da gider. Ama benim için bir numara kphol.ytd.
0.78 den aldım ekim sonuydu sanırım 2 li fiyatları grafikte gördüm ama ikinci bir yeşil olabilir artı da gitmeli
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Yer İmleri