Sayfa 598/814 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. form yıkılıyor mine hanım salla bir twıt

2. Kota dönme cook nadir bir işlem olduğu için dönerse bu fiyatlardan açmaz zaten baya yuksek açar hele adam gibi kurtarıp ulusal pazarda actirirlarsa benim tahminim min 1.5 ve üzeri açar ama tabi herşey patronların şirketi kurtarıp kurtarmayacagina bakar

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Air üstad en büyük hadikabımız elinde hiç hisse yok baktı olmadı cabuk pes edermi benim korkum

4.  Alıntı Originally Posted by kasırga_80 Yazıyı Oku
    Air üstad en büyük hadikabımız elinde hiç hisse yok baktı olmadı cabuk pes edermi benim korkum
    tahsisliyi yaparak sermayeyi artıya geçirip öyle başvuracak elinde hisse olur ortak merak etme

şirket borçsuz temiz şirket hele birde 110 milyon küsür geçmiş yıllar zararı var tadın dan yenmez tabi geçmiş yıllar zararı hangi yılları kapsıyor bakmak lazım son beş senenin zararı mahsup edilebiliniyor.m,ne hanım bunun değerlendirecektir

5.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Meteak bilmeden yorum yapıyorsun bir tek umudu kalmış insanların umudunu yok ediyorsun lütfen dikkatli yaz..

İhlas ev aletleri hiç bir zaman kottan çıkmadı İhlas finans çıktı oda dönemedi zaten geri
    Gelelim bu yazıya 2002 yılında dönemin iktidarı şu anki iktidar değildi
    bu yazının hiç bir değeri yok
    Tahtası kapatılmıştır ihlas ev aletlerinin tahta kapatılması ile kottan atılmak farklıdır
    kottan atılmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz daha
    Şeker piliç kottan atıldı çünkü iflas etti geri dönemez anladınız mı şimdi
    sizin şirketleri borsa çoktan batırmış artık senelerce buralarda yazarsınız
    ÇBs boya ÇBS prıntaş lar gibi Gen power lar gibi

6.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Kota dönme cook nadir bir işlem olduğu için dönerse bu fiyatlardan açmaz zaten baya yuksek açar hele adam gibi kurtarıp ulusal pazarda actirirlarsa benim tahminim min 1.5 ve üzeri açar ama tabi herşey patronların şirketi kurtarıp kurtarmayacagina bakar

1,5 dan açar sa ben isterlerse 091 den razıyom ya devretmeye başarlık sünnet yeterki talep etsinler

7.  Alıntı Originally Posted by kasırga_80 Yazıyı Oku
    Air üstad en büyük hadikabımız elinde hiç hisse yok baktı olmadı cabuk pes edermi benim korkum
    Evet bu büyük handikap. Zaten transtürk resmi olarak mine hnm da deil su an venturesde ve spk iptal ettiğinden beri venturesin hepsi hala ural beyin elinde yalnız lotlarin hepsi ky de deil arıboğan var muhtemelen süren de var ama bu insanlar varlıklı insanlar battı gözüyle de bakabilirler..

8.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    İhlas ev aletleri hiç bir zaman kottan çıkmadı İhlas finans çıktı oda dönemedi zaten geri
    Gelelim bu yazıya 2002 yılında dönemin iktidarı şu anki iktidar değildi
    bu yazının hiç bir değeri yok
    Tahtası kapatılmıştır ihlas ev aletlerinin tahta kapatılması ile kottan atılmak farklıdır
    kottan atılmanın ne olduğunu bilmiyorsunuz daha
    Şeker piliç kottan atıldı çünkü iflas etti geri dönemez anladınız mı şimdi
    sizin şirketleri borsa çoktan batırmış artık senelerce buralarda yazarsınız
    ÇBs boya ÇBS prıntaş lar gibi Gen power lar gibi
    ortak kotasyon madde 28 okusana yaww niye moralimizi bozuyorsun

Sayfa 598/814 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz