Sayın Babo selamlar, hisseler üzerinde analizler yapıyormusunuz?
6 sene oldu, Bistten ve Hisseden uzağım.
Sadece FX pariteler, Viop bile yok.
Bistten hisse alıp satarken 10-15 adet hisse senedi hakkında TA yapardım.
10 sene önceydi galiba iMKB 100 kağıtlarından analiz yapardım.
Artık yetişemiyorum, FX bütün enerjimi alıyor.
Laf ola beri gele TA yapmadım hiçbir zaman.
Yaptığım analizde +/- %5 hata ile neticeyi verebilmeliyim diye düşünmekteydim o zamanlar.
Hem Artık her yerde TA cı var.
Bize de ihtiyaç yok.
(1990 lı yıllarda aracı kurum sahibi iken müşterilerime TA yapardım, hem de her hafta düzenli! Dinlerlermiydi? )
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
zaten bizler kaybede kaybede akıllandık artık borsanın "Bharfini görmek istemiyoruz
bende FX çi oldum haftalk 1000usd atıyorum devamlı son bir yıldır..şans değil ama yaptığım sadece fazlasında gözüm yok.
borsaya yine başlasam bu kez borsada da sistemim aynı olur "KADEMELİ SAT" KADEMELİ AL"
%10 marj içinde 100birim hisseyi 100parça olarak satarım forex te de aynısını yaparak kazanıyorum çünkü
yanlışım var mı?
Yer İmleri