vobyvade şimdi 130725 ..kapanışı 132800 civarında yapar tahminimbenim isteğim ise 137000 üstü ...olur İNŞALLAH
![]()
vobyvade şimdi 130725 ..kapanışı 132800 civarında yapar tahminimbenim isteğim ise 137000 üstü ...olur İNŞALLAH
![]()
Hayat hoş gerisi boş
Vob nisan vade 130700 haziran vade 132000 ..bakalım nasıl kapatacaklar.
Hayat hoş gerisi boş
İyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnnnn
Nisan vade bitti ...borsa işte oluyor bazen böyle
![]()
Hayat hoş gerisi boş
Vob hayatımın en büyük kaybını Ağustos 2017 vade de yaşadım ki sonraki vade olan Ekim 2017 de fazlasıyla geri aldım ..buna bu mekan'ı okuyan herkes şahittir...Ağustos vade gerçekten düşüşe inanmıştım ama borsa yükseldi ..bu benim yanılmamdı ..ama bu Nisan 2018 vade benim yanılmam değil ..defalarca düşüşe işaret ettim ve bunu sadece grafikler ile Momentum olarak değil makro ekonomik göstergeler olan Monetary ve Sentiment ile de belirttim ..Erken seçim kararı alan bir ülkenin borsası düşer dedim ..ve buna rağmen aylarca şort olan ben long oldum ..bu borsanın suçu değil ..benim suçum ..bildiğim ve defalarca paylaştığım şeyi kendim yapmadım yapamadım.
Hayat hoş gerisi boş
Defalarca sigara örneğini verdim ..sigaranın zararlı olduğunu herkes bilir ..bunu satan bile paketin üstünde zararlı dır diyor ama alıyoruz kullanıyoruz bir de üstüne para vererk ...yani bile bile lades.
Hayat hoş gerisi boş
Pers'lerin meşhur bir deyimi var;
"Honareh mard be elm est ,honare elm be pul "
Tercümesi şu :
Erkeğin hüneri(becerisi) ilmindedir ..ilmin hüneri para kazanmada.
Yani para kazanmayan bir ilim sahibi olman bi işe yaramıyor...defalarca konuştuk ..bilmek değil yapabilmek önemli.
Hayat hoş gerisi boş
135500 Nisan vade 2 pozisyon long 126925 den uzlaşmaya gitti ve böylece vade başından beri kazandığım tüm tekne...jet-ski falan filan gittiği gibi bi o kadar daha da gitti.
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri