Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Ortalamanın ustu kazanıyoruz diyelim ve min aylık asgari ucret kadar borsaya girersek Ancak bu sekilde mantıklı olabilir.yani ayda 1.650 tl hisseye girecegiz. mevcut yapı nedeni ile (altın hisse) Ve tl nin deval riskine karsı bu kucuk biriktirme işinin sadece avrupa ve abd borsalarında calışacagını dusunuyorum ki zaten ordada insanlar bu sekilde yatırım yapıyor. Oteki turlu bu piyasa kurt kuzu daha fazlası olmaktan oteye gidemiyor.
    Yatırım tavsiyesi degildir.
    ben hala mesafeliyim. bu kucuk kucuk alma işi biraz kucuk kucuk yedirme projesi gibi geldi.

2.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    ben hala mesafeliyim. bu kucuk kucuk alma işi biraz kucuk kucuk yedirme projesi gibi geldi.
    hala mesafeliyim ve yedirme projesi. Kucuk kucuk alımlar iyi idi ama şimdi bu zarar yazınca hedge cıktı. İyi hedgeler beyler.

3.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    hala mesafeliyim ve yedirme projesi. Kucuk kucuk alımlar iyi idi ama şimdi bu zarar yazınca hedge cıktı. İyi hedgeler beyler.
    İlla al diyen mi var...ben de düşüş bekliyorum, ama küçük küçük alınabilir diyorum..sen almam beklerim diyebilirsin, almaya başladığında haber ver ama, bakalım dibi yakalayabilecek misin?

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    İlla al diyen mi var...ben de düşüş bekliyorum, ama küçük küçük alınabilir diyorum..sen almam beklerim diyebilirsin, almaya başladığında haber ver ama, bakalım dibi yakalayabilecek misin?
    Bu sitede en secdiğim 2 husus;
    1. Geçmiş tüm yazılar görulebiliyor, vaktin var ve merakli isen. Hedge olayi açık ve net olarak endeks ,SHORT larınız kayıt altında.
    2. Yasakli listesi, VOB24 e baktiğimde bazen sayfalarca bişiy okumak zorunda kalmiyorum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •