Originally Posted by
cennetyolu
Erhan videonun yarisina kadar olan kismina baktim.videon uzun ve yeterince zamanım olmadigi icin hepsine simdilik bakamadim. Oncelikle bundan sonraki videolarini daha kisa ama oz cekmeni umut ediyorum. (tahminen 30~40 dk yi asmamaya calissan karsi taraf icin de verimli olur senin icinde yeterli olur. samimiyetine inanarak yaziyorum bunlari.)
Videonda belirttigin gibi efk bir sirkette yuzdesel artis yuksek olsa bile bu belki de bir onceki donem kari yok aksine yuksek zarardayken yine zarar etmis ama azaltmissa bu efk ya pozitif yuzdesel artis olarak yansir kismini onemli buldum.
Onerim efk da bu tarz aldatici yuzdesel artislari digerlerinden ayirt edebilmek icin eger bir sirketin efk si ust uste 2 donem zarar geldiyse listeye giremesin kurali koysan daha iyi olmaz mi ne dersin?
Boylece listen zararda olan degil karda olan sirketlere yogunlasmis olur.
Hatirlarsan afyonda banvtte zarardan kara gecmisti bu tarz sirketlerin bazilari ciddi potansiyel doguruyor. O yuzden bahsettigin olayi dusundum ama eklemedim.
Daha once zarar etmismi diye bir kolon ekleyim unlem isareti koydutturabilirim. Ama puanlamada bunu baz almayabilirim.
Yarari olur diyorsan ekleyeyim bu kolonu.
Video konusunda haklisin kisaltacagim.
Vaktin okdugunda izle videoyu .
Tesekkurler bikgiler icin
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri