Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8252 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    1. elden örnek vereyim:
    Benim TR'de 30 dönümlük bir tarlam var, imarsız ama imar sınırında olan cazip bir lokasyonda bulunan bir tarla. Bir süredir satmaya çalışıyordum, fiyatım 10 milyon dolar (41 milyon tl) nakit. Çok arayan oldu (özel hastaneler, müteahhitler vs) ancak bu fiyata hiç kimse yanaşmadı hele hele nakit olarak hiç kimseye uygun gelmedi. TR'deki mevcut şartlara baktığımda satacağımdan hiç ümidim yokken Ankaralı tanınmış bir yatırımcı/işadamı aniden talip oluverdi. Fiyattan hiç kırmadım, pazarlığı söz konusu bile yapmadım, piyasadaki nakit sıkışıklığına rağmen fiyattan taviz vermeyip tok satıcı oldum (benim klasik satış yöntemimdir), buna rağmen alıcı ile anlaştık. Bu akşam gelen telefonla satış teyit edildi. Böyle berbat bir piyasada yüksek meblağlı nakit karşılığı böyle bir satışın yapılması TR'deki iç piyasaya 2 ayrı perspektiften bakmayı gerektiriyor. Park etmek için kendine güvenli bir liman arayan ciddi meblağlar var şu anda piyasada.
    trencim ne yapıyon arsayı satıp dolara mı aytırdın ogünden bu yana kayboldun
    gel canım biz birbirimizi bilitriz et şuraya 2 kelam
    bak gaddarı kuzuyu ve uzunçağatayı çağıracağım
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    trencim ne yapıyon arsayı satıp dolara mı aytırdın ogünden bu yana kayboldun
    gel canım biz birbirimizi bilitriz et şuraya 2 kelam
    bak gaddarı kuzuyu ve uzunçağatayı çağıracağım
    Ayhan Başkanım son bir kaç gündür meşguldüm, özel işlerimin peşinden koşturdum. Tarla satış işlemim bitti, tapuyu verdim ve parayı nakit olarak aldım, Allah bereket versin. Bu arada Hatay Samandağ'daki arazileri de çoktan elden çıkardım. Çok güzel para kazandım onlardan, 1 e 5 gibi. Eğer bugüne kadar bırakmış olsaydım 1 e 5 yerine en az 1 e 10 kazanırdım, o da ayrı. Gayrimenkul böyle bir şey işte, zamanlama yapabilmek na mümkün. Fiyatlar zirve yaptı diye düşünüyorsun ve satış yapıyorsun ama bir bakıyorsun fiyatlar daha da gazlamış. Samandağ'da 1 dönüm civarı bir arsa bırakmıştım kendime özel, tam da denize ve plaja nazır bir konumda, villa imarlıydı ve oraya güzel bir villa yaptıracaktım. Gelgelelim ilgili Bakanlık arsanın üzerinde yer aldığı plajın Caretta Caretta kaplumbağalarının üreme yeri olduğu gerekçesiyle benim villa arsasını istimlak etti, tabii benimkiyle birlikte oradaki tüm arsalar da istimlak edildi. Neyse, olur böyle şeyler deyip geçtim.

Bu arada Yetkisiz kardeşime de sevgilerimi gönderiyorum.

Senin 7.xx beklentin gerçekleşti HALKB'de. Bugün 7.89'a kadar saldı hisse ve 7.98'den kapattı.
    Not: Kuzu ve Uzunçağatay neredeler acaba? Bu forumda "Stah" babayı görmüştüm bir ara.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

3.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Ayhan Başkanım son bir kaç gündür meşguldüm, özel işlerimin peşinden koşturdum. Tarla satış işlemim bitti, tapuyu verdim ve parayı nakit olarak aldım, Allah bereket versin. Bu arada Hatay Samandağ'daki arazileri de çoktan elden çıkardım. Çok güzel para kazandım onlardan, 1 e 5 gibi. Eğer bugüne kadar bırakmış olsaydım 1 e 5 yerine en az 1 e 10 kazanırdım, o da ayrı. Gayrimenkul böyle bir şey işte, zamanlama yapabilmek na mümkün. Fiyatlar zirve yaptı diye düşünüyorsun ve satış yapıyorsun ama bir bakıyorsun fiyatlar daha da gazlamış. Samandağ'da 1 dönüm civarı bir arsa bırakmıştım kendime özel, tam da denize ve plaja nazır bir konumda, villa imarlıydı ve oraya güzel bir villa yaptıracaktım. Gelgelelim ilgili Bakanlık arsanın üzerinde yer aldığı plajın Caretta Caretta kaplumbağalarının üreme yeri olduğu gerekçesiyle benim villa arsasını istimlak etti, tabii benimkiyle birlikte oradaki tüm arsalar da istimlak edildi. Neyse, olur böyle şeyler deyip geçtim.

Bu arada Yetkisiz kardeşime de sevgilerimi gönderiyorum.

Senin 7.xx beklentin gerçekleşti HALKB'de. Bugün 7.89'a kadar saldı hisse ve 7.98'den kapattı.
    Not: Kuzu ve Uzunçağatay neredeler acaba? Bu forumda "Stah" babayı görmüştüm bir ara.
    Destek çizgisinde kapadı...

Naçizane, son yıllarda kamu ihaleleri yoluyla zenginleşen gürûhun seçimi kaybetmeleri durumunda agresif davranışlar sergileyeceklerini değerlendirmekteyim...Piyasaya verilen -derin- mesaj bu bana kalırsa...Verdiğin temel ve teknik bilgiler her zamanki gibi eşsiz... Sevgilerimle kardeşim...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Naçizane, son yıllarda kamu ihaleleri yoluyla zenginleşen gürûhun seçimi kaybetmeleri durumunda agresif davranışlar sergileyeceklerini değerlendirmekteyim...Piyasaya verilen -derin- mesaj bu bana kalırsa...
    Sn. yetkisiz, bu bakis acisi icin tesekkurler. Birincisi agresif davranislardan kastiniz nedir?

Ikincisi, TAV'la ilgili bir sorum olacakti. Benim disarda oldugumu, siyasetten anlamadigimi, ayrica her gelen hukumetin de kendi yandaslarini semirttigi gercegini bildigimi belirteyim. Yani su anki iktidara karsi degil yazdigim. Bu firmalari da tanimam etmem (3. havalimani haricinde).

Son yillarda en fazla ihale alan sirketler:

Olasi hukumet degisikliginin firmama (TAV) faydasi nasil olabilir?

Tekrar ozur diliyorum konuyu baska bir hisse ile doldurdugum icin. Konuya siyasi degil de ekonomik olarak baktigimi, kimseyi incitmek amacinda olmadigimi belirteyim.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sn. yetkisiz, bu bakis acisi icin tesekkurler. Birincisi agresif davranislardan kastiniz nedir?

Ikincisi, TAV'la ilgili bir sorum olacakti. Benim disarda oldugumu, siyasetten anlamadigimi, ayrica her gelen hukumetin de kendi yandaslarini semirttigi gercegini bildigimi belirteyim. Yani su anki iktidara karsi degil yazdigim. Bu firmalari da tanimam etmem (3. havalimani haricinde).

Son yillarda en fazla ihale alan sirketler:

Olasi hukumet degisikliginin firmama (TAV) faydasi nasil olabilir?

Tekrar ozur diliyorum konuyu baska bir hisse ile doldurdugum icin. Konuya siyasi degil de ekonomik olarak baktigimi, kimseyi incitmek amacinda olmadigimi belirteyim.
    Yukarida yazan rakamlara gore 43 milyon dolarmi ? 43 milyar dolar mi ? Alinan ihaleler bu kismi aciklayabilirmisiniz.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Destek çizgisinde kapadı...

Naçizane, son yıllarda kamu ihaleleri yoluyla zenginleşen gürûhun seçimi kaybetmeleri durumunda agresif davranışlar sergileyeceklerini değerlendirmekteyim...Piyasaya verilen -derin- mesaj bu bana kalırsa...Verdiğin temel ve teknik bilgiler her zamanki gibi eşsiz... Sevgilerimle kardeşim...
    Bilmukabele Yetkisiz kardeşim, benden de sana saygı & sevgiler. 16 yıldır TR'yi yöneten mevcut iktidar artık yoruldu, ayrıca halkta da bir bıkkınlık oluştu, dediğin gibi yandaş şirketlerle işadamları bu iktidar sayesinde çok palazlanıp nemalandılar. Öte yandan ekonomi bir süredir patinaj yapıyor, iktidar maalesef gereken önlemleri almaya yanaşmadı, artık önlemleri almaya yanaşsa bile çok geç kaldılar. Arjantin Merkez Bankasının son 1 haftalık icraatı onlara ders olmalı. Faizleri 2 kere arka arkaya 650'şer baz puanı artırarak %27'den %40'a çıkartmak zorunda kaldılar bir kaç günde. TR bu kadar artırmak zorunda değil doğal olarak ama yapılan 75 (%0.75) baz puanlık artış sonucunda GLP faizinin %13.5'e çıkarılması hiç bir işe yaramadı. Bu faiz asgari %15 olmalıdır. Bu tür gecikmeler sonucunda ekonomi zarar görüyor. Yapılan yanlışların faturası bir şekilde iktidara çıkacaktır.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •