Sayfa 173/1200 İlkİlk ... 731231631711721731741751832232736731173 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    hekts taki ilk hedefim gerceklesti.

3.52 maliyetli hektaslari 3.93 den verip 2.54 den karel yaptim.

hektasta 4 seviyelerinde 1 ay yatay trend bekliyorum sonra bilanco ile birlikte 4.50 hedef gerceklesebilir.
    Hocam prkme için buralar dip diyebilirmiyiz ne dersiniz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    Hocam prkme için buralar dip diyebilirmiyiz ne dersiniz.
    bence diyebiliriz.

ama asagidaki gapi doldurmadan buradan yavas yavas toparlanip yeni bir trend baslatmali.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. merhaba herkese. işlerim yoğunlaşmaya başladığından gün içi cok bakamıyorum artık. THYAO terste kaldığımdan cok da hareket edemiyorum zaten.

KLMSN'ı dün erken sattım diye üzülüyordum. Bugünkü hareketi borsanın en nefret ettiğim hareketlerinden birisi, bana tası tarağı toplatma dürtüsü veriyor. teknik harika, müthiş zamanda kırdı diyoruz o kadar kitap, dergi, teorik bilgi, emek bir anda çöp oluyor. Stop Loss tamam mantıklı ama şu hareketler güveni zedeliyor, sonunda ne kadar teknik-temel calısırsan calıs sana bir kumarın içinde olduğunu hatırlatıyor. gün içi panik satısı, yarın kaldıgı yerden devam etse bile, trend desteğinin üstünde kapatmış olsa bile nafile. Hoş hareketler değil.

Minik bir sitemde bulundum, kusuruma bakmayın. herkese hayırlı kazançlar.

ps: sacro dostum senin bıraktığım zamankine göre daha aktif olduğunu görmek umut verici yarınlar açısından. endekse olan güvenim güçlendi. 89000 üzeri kapadığımız 5. hafta olucak inşallah yarın.

Doğru zamanda doğru yerde olacağımız haftalar diliyorum dostlar
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    merhaba herkese. işlerim yoğunlaşmaya başladığından gün içi cok bakamıyorum artık. THYAO terste kaldığımdan cok da hareket edemiyorum zaten.

KLMSN'ı dün erken sattım diye üzülüyordum. Bugünkü hareketi borsanın en nefret ettiğim hareketlerinden birisi, bana tası tarağı toplatma dürtüsü veriyor. teknik harika, müthiş zamanda kırdı diyoruz o kadar kitap, dergi, teorik bilgi, emek bir anda çöp oluyor. Stop Loss tamam mantıklı ama şu hareketler güveni zedeliyor, sonunda ne kadar teknik-temel calısırsan calıs sana bir kumarın içinde olduğunu hatırlatıyor. gün içi panik satısı, yarın kaldıgı yerden devam etse bile, trend desteğinin üstünde kapatmış olsa bile nafile. Hoş hareketler değil.

Minik bir sitemde bulundum, kusuruma bakmayın. herkese hayırlı kazançlar.

ps: sacro dostum senin bıraktığım zamankine göre daha aktif olduğunu görmek umut verici yarınlar açısından. endekse olan güvenim güçlendi. 89000 üzeri kapadığımız 5. hafta olucak inşallah yarın.

Doğru zamanda doğru yerde olacağımız haftalar diliyorum dostlar
    Aynen dediklerine katiliyorum dostum.

Piyasanin suanda bazi kagitlarinin geldigi nokta olarak alis satis dengesine gore tamamen kumaraneye cevrilmis durumda.

Terste biraktilarmi yapmadiklari nane yok malesef.

Klmsn yorumun icin gercekten katiliyorum.

Zaten bu hareketler genelde dipte ve tepelerde olur. Riversal ve ölü kedi sicrayisida denilebilir. Mide bulandiricidir. Genelde boyle ters yuz formasyonlar insanlari cok terse getiriyor.

Bu arada tesekkur ediyorum.

Endeks konusunda pek bisey diyemiyorum.

Yukselmesin dusmesinde suanki bulundugumuz yatay testere ortami bence cok guzel. bu ortam cok guzel teknik ortam olusturuyor kagitlar icin. Kagittan kagida gecislerin cok oldugu bir donem oldugu icin dogru alsati yapabilen inanilmaz kazanclar sunabiliyor ayni zamandada inanilmaz terste kalmalar )

Iyi aksamlar.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Valla böyle olunca nefret ediyorum bu borsadan.sen bugün 4.06 gör sonra gel 3.87 kapat. Nasıl bir kağıt bu hektas hayret.birini mi yakaladılar anlamak mümkün değil.

6.  Alıntı Originally Posted by eagle34 Yazıyı Oku
    Valla böyle olunca nefret ediyorum bu borsadan.sen bugün 4.06 gör sonra gel 3.87 kapat. Nasıl bir kağıt bu hektas hayret.birini mi yakaladılar anlamak mümkün değil.
    belkide bıktırmaya, nefret ettirmeye çalışıyorlar.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ayrıca tahta yaklaşık 150 bin de artı

Alıntı Originally Posted by eagle34 Yazıyı Oku
    Valla böyle olunca nefret ediyorum bu borsadan.sen bugün 4.06 gör sonra gel 3.87 kapat. Nasıl bir kağıt bu hektas hayret.birini mi yakaladılar anlamak mümkün değil.
    Daha napsin kagit ya sormasi ayip. )

Boyle bir gundede hosnut degilseniz anlamak mumkun degil.

4 liradan satis yemesi gayet dogal.

Hektas gibi bir kagit kisa surede yuzde 10 yapti. Daha ne olsun. Hemde borsadan munferit.

Acilen kafa yapinizi degistirin.

Sayfa 173/1200 İlkİlk ... 731231631711721731741751832232736731173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •