Sayfa 142/414 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 3309 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1.  Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    Sayın arkadaşım,bu şirket de patron vefat etti hissedarlar var,eğer şirket hissedarların bireysel borcuna kefil olmadıysa sorun yok,bilanço dip notların da olduğuna dair bi ifade yok diğer taraf dan satışlarını tl olarak yapan şirket bilançoyu neden dolar olarak yapsın anlayamadım ,açıklarsan memmun olurum,selamlar.
    Bu şirket bir yatırım şirketidir.İştiraklerine yatırım yapar karşılığında da temettü geliri alır sadece.Üretim ve satış yapmaz.
    Patronu kişi değil Borusan Holding/Borusan İstiklal Tic.dir.Vefat etmedi.Yaşıyor ve borçlu.Yatırım yaptığınız şirketin sermaye yapısını inceleyiniz.Halka kapalı olan patronunun finansal durumunu inceleyiniz.
    Şirketin fonksiyonel para birimi Amerikan dolarıdır.Finansal tablolar ve dipnotlarını inceleyiniz.

O arkadaş demek istiyor ki patron borçlu-ortam sıkıntılı..Alım yapmaz..düğmeye basmaz..
    Saygılar

2. Arkadşlar,gözüken duruma göre endeks 3aylık bolinger orta ban dı 87000 yolcusu.Bu süreç de ,bankaların düşecek yeri çok az,endeksi hava yolları ,ereğli,kardemir,tüpraş,tcel,petkim,tav,tekfen,gib i 70 den120 ye getiren hisseler düşürecek dir.bizim hisse çok az etkilenir dalgaya kapılmayın.

3. niye göre fiyat veriyorsunuz tamam borsa düşer her şey olur ama bunu teknikle grafikle ortaya koyarsan az da olsa inandırıcı olur
    sallamakla olmaz .
    yatırım tavsiyesi değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    1,050
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/681280

Borçelik temettüsü yok genel kurul yapılmadı herhalde/YTD.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    Şirketin bilançosunun dipnotlarını incelerseniz ortağı olduğu Borçelik.ten bu dönem henüz temettünün tahsil edilmemiş olduğu
    görülecektir. 2017.yılında Borçelik.ten 33.929.402.tl.temettü payı tahsil etmiş olan şirket sanırım Borçelik. henüz
    temettü dağıtmadığı içindir ve temettüsü herhalde 2018/2.nci dönem bilançosunda kayıtlarda görülebilecektir./ytd..
    file:///C:/Users/PRO/Downloads/finansal%20rapor.pdf

Borçelik................. 33.929.402

BRYAT Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 17598250 Yıllık Değ%:-42

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku

niye göre fiyat veriyorsunuz tamam borsa düşer her şey olur ama bunu teknikle grafikle ortaya koyarsan az da olsa inandırıcı olur
    sallamakla olmaz .
    yatırım tavsiyesi değildir
    Üslubun çok seviyesiz ce,salla mam bir daha.

Sayfa 142/414 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •