Artan

3,99 9.92 10:04
2,37 9.72 10:04
158,10 8.88 10:04
212,60 7.32 10:04
122,90 7.15 10:04
Artan Hisseler

Azalan

13,34 -8.88 10:00
3,37 -6.91 10:04
29,24 -5.56 10:04
44,54 -5.23 10:04
1.154,00 -4.86 10:00
Azalan Hisseler

İşlem

711.816.450,25 10:04
592.502.900,12 10:04
509.935.859,10 10:04
428.632.292,65 10:04
380.314.560,77 10:04
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2490 madde; 1 - 8 arası.

Konu: cefakar kanaryalar.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

cefakar kanaryalar.

Son 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alan takıma biraz sahip çıkın , bukadar da degil .. Bunca eleştirilenlerin dibine sokulan takım suan 2. Sırada , en az mağlup olan iki takımdan biri ve en çıktım atan 2. Takım .. Yıldızlar karması dedikleri bjk’den her konuda daha iyiyiz .. 2 hafta kaldı biraz destek zz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Son 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alan takıma biraz sahip çıkın , bukadar da degil .. Bunca eleştirilenlerin dibine sokulan takım suan 2. Sırada , en az mağlup olan iki takımdan biri ve en çıktım atan 2. Takım .. Yıldızlar karması dedikleri bjk’den her konuda daha iyiyiz .. 2 hafta kaldı biraz destek zz
    Medwig yanliş anlamada siz liğ maçlarını seyrediyormusunuz, şu an 2. Olmamız bizim iyi oldugumuzdan değil takımların kötü olması dan.
    Takım kötü, avrupanın kenarından bile geçemeyiz, yıllardir şamp.ligine gidemememiz tesadüf değil....
    Beşiktaş macı 57 dk oynandı bi seyredin tek pozisyon varmı ve rakip 10 kişi !!!
    2. Olmamız iyi oldugunuzu gostermez

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Medwig yanliş anlamada siz liğ maçlarını seyrediyormusunuz, şu an 2. Olmamız bizim iyi oldugumuzdan değil takımların kötü olması dan.
    Takım kötü, avrupanın kenarından bile geçemeyiz, yıllardir şamp.ligine gidemememiz tesadüf değil....
    Beşiktaş macı 57 dk oynandı bi seyredin tek pozisyon varmı ve rakip 10 kişi !!!
    2. Olmamız iyi oldugunuzu gostermez

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben takımımın her macını izliyorum 1 dksını bile kaçırmadan ve en az oyuncular kadar terleyip ve en az oyuncular kadar heyecanlı izliyorum .

Simdi bizim 2. Olmamız bizim iyiliğimizden degil digerlerinin kötülüğünden derseniz bu işin hic sonu olmaz ve haksızlık yapmış olursunuz . . 1. Olsak da ozaman diğer takımlar kötüydü ondan olduk diyelim .. Böyle birşey olur mu ? Takımın beğenmediğim bir çok yeri var ama bu demek değil ki sabahtan aksama kadar körü körüne eleştiri yapacağım . Süper takım denen BJK iyi mi onlarda degil , gs farklı mi ? Hayır . Bizde iyi değiliz ama oyuncuları yenseler de yenilseler de aralıksız yerden yere vurmak doğru degil . Benim demek istediğim bu . Siz ve sizin gibi bazılarının yaptıklarından dolayı bugun her oyuncu digiturk’e verdiği röportajda taraftarın davranışından bahsediliyor. Anlamsız yere baskı anlamsiz yere eleştiri yapmak takımı düşünmek değildir . Zarar veriliyor böyle yapılarak . Aykut hoca ve Aziz Başkan dusmanligi sebebiyle oyunculara bukadar yüklenilmez . Ben 5.6. Olduğumuz yıllarda bukadar oyuncuya laf edilmedi ama simdi Aziz Başkan Aykut hoca dusmanligi suan 2. Olan ve sampiyonlar ligine gitmesi yüksek , Türkiye Kupasını kazanması muhtemel bir takımı yerden yere vuruyorsunuz .
    Takım iyi degil diye bu kadar yerin dibine sokmaya gerek yok .. Demek istediğim bu ..
    Siz eleştirmek icin Volkan %100 hatalıydı diyorsunuz .. O golde Volkan’ın hatası 0 ama sadece eleştirmek icin %100 diyorsunuz birde .. Şanlı Volkan topu ıskaladı gol oldu da %100 ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •