Sayfa 571/651 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 4,561 - 4,568 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Kurt kardeşim erken davrandılar sözüm ogün alış yazmıştım, alamadım... Anlamında, deneyimliyim sözüm, daha önce mudurnu tavukta 20 bin lotum vardı... Bayağı yüksek maliyetli idi tam hatırlamıyorum ama 25 bin dolar civarında idi.... Ha kurtuldu ha kurtaracaklar beklentisi ile iflas etti gitti.... Iflas edince yatırımcıdan bir para istemediler... Bir arkadaş iflas olunca yatırımcıdan bankalar para talep edecekler diye yazınca... Bende deneyimliyim o tür bir talep olmuyor anlamında yazdım. Tşkler, slmlar

2. Maliyet düşüren varmı....

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. 0.10 da gördük rekor üstüne rekor

4. 10 kuruşa bile talep gelmiyorsa ko
    ....

....

.....na. Ytd

5. Bu hafta sonunu görmeyiz atarlar ama genede satamıyorum bir umut bilerek attıracaklar çünkü kendine kiraladı şirketi kot dışı denetim olmadan şirket satışa devam eder allah belalarını versin en ağır şekilde bu dünyada cezasını çeker inşallah her gün dua ediyorum

6. Sadece iyi olabilecek tek formül yazacam...oda iyi düşünmek istiyenler varsa onun için...şimdi hazırda batıkta olsa bir marka değeri ve borsada kote ettirilmiş halka açık bir şirket var...gerek iç piyasadan gerekse dış piyasadan pazara girmek isteyen babayiğit biri bu firmayı alsa ve tahtadaki ortalama 0,20 krş dan kağıtları toplasa,yeteri doyuma ulaştıktan sonra bi haber salsa piyasaya ve seri olarak çıkışı yakalasa piyasada marka değeri sağülam olan satın alan gruba yönelik güvenden dolayı hisse değer kazanmaya devam etse,sonra bu adamlar 0,20 ortalama ile topladığı hisseleri tepelerden servis ederek piyasa rakamları yani şirketin piyaza değeri ortalamalarına çekse mesela 1,50 gibi falan (hayal kuruyoruz ya hemen kızmayın) ne olur...hemen hesaplayalım şirket
    1- koskoca marka değeri olan bir firmayı bedava alırsın
    2-bist te halka açık bir şirketin sahibi olmakla kalmaz tahtasına her türlü yön verecek güce ulaşırsın.
    3-bedava aldığın şirketi bedava değil hatta üzerine 10 kat para ile almış olursun...
    Bu yazdıklarım tamamen haya ettiğimiz şeyler...
    şimdi gerçeklere gelelim ;bu yazdıklarıma benzer bir şey olmayacaksa %99,99 batmış demektir o aradaki %0,01 lik oranda ohal sebebi ile iflas kabul olmuyor onu ohal den sonraki iflas dilekçesi için tutuyorum. ne demişler çıkmayan candan ümit kesilmez % 0,01 de olsa umut fakirin ekmeği....cana gelen mala gelsin dicez ne edelim.

7. Nuri kınay olağanüstü dönemde sadece borsa ya kota en az 5 hisse mahkeme kararı ile iflas etti... Çokkk hayal bazan hatalı yoruma sebep olur.... Ayrıca kurtuluş umudu doğarsa, bist manipile hareketleri engellemek amacıyla tahtayı geçici kapatır.... Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by mahulli Yazıyı Oku
    nuri kınay olağanüstü dönemde sadece borsa ya kota en az 5 hisse mahkeme kararı ile iflas etti... çokkk hayal bazan hatalı yoruma sebep olur.... Ayrıca kurtuluş umudu doğarsa, bist manipile hareketleri engellemek amacıyla tahtayı geçici kapatır.... Ytd
    yaw zaten pembe hayal dedik yaw en son satırda yazan geçerli benim için diğer olasılık milli piyangodan büyük ikramiye çıkması gibi bişe he olurmu olur ama ben sanmam.....dedim ya cana gelen mala gelsin ne edek...

Sayfa 571/651 İlkİlk ... 71471521561569570571572573581621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •