Sayfa 9/157 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 1249 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Uzun Vadeli Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by L Lawliet Yazıyı Oku
    Elinize sağlık, çok yararlı bir çalışma. Başka hisseler için de benzer bir çalışmanız var mı?

ytd

lansing Guest
     Alıntı Originally Posted by L Lawliet Yazıyı Oku
    çok emek verilmiş, teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by Spartan Yazıyı Oku
    Elinize sağlık, çok yararlı bir çalışma. Başka hisseler için de benzer bir çalışmanız var mı?

ytd
    Başka hisseler için yok, ama incelediğim hisseler 10 yıllık ortanca temettü verimi %4 üzerinde olan ve ortanca yıllık getirisi (10 yıllık) %20 üzerinde olanlar.

4.  Alıntı Originally Posted by L Lawliet Yazıyı Oku
    Başka hisseler için yok, ama incelediğim hisseler 10 yıllık ortanca temettü verimi %4 üzerinde olan ve ortanca yıllık getirisi (10 yıllık) %20 üzerinde olanlar.
    Anladım, paylaşımınız için çok teşekkürler[emoji4]

Abi petunun son iki senesi ortada. Bide bu var

Mülk Allah(c.c)'ındır. Biz sadece kiracıyız...

6.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    Yeni yatırıma başlayanlara benim tavsiyem şu an hem fiyatı düşük(pd/dd si 1 ve ya altında),hem büyüme potansiyeli yüksek(mevcut kapasitesinin çok altında çalışmasına ragmen özsermaye karlılığı yükse ya da büyüme planları olan) hem de düzenli kar payı veren yani patronu güven veren hisselere yatırım yapınız. yoksa şu an kapasite kullanımının sonuna ulaşmış. fiyatı şişmiş(pd/dd degeri oldukça yükselmiş), özsermaye karlılığı aşırı yukarılarıda olan şirketlere yatırım yapmayı ben düşünmem. Örnek mi? ben eregli alacagıma isdemir almayı tercih ederim. bolu çimento alacagıma batı söke ya da basçim almayı tercih ederim
    henüz temettü vermiyor ama tarifinize en uygun şirket şu anda THY sanırım 2016/12 de 65 milyar defter değeri olan kağıt şu anda pp/dd si 0,40.
    bende temettü yatırımcısı olarak başladım bu işe ancak nedense thy ve aselsanı güvenli liman gibi görüyorum.

benim portföyde şu anda
    thy
    aselsan
    petkim
    akçansa
    ecilc
    aygaz
    tüpraş
    alarko
    hektş
    .
    .
    nasip olurrsa 2023 e kadar sürekli bunlardan almak istiyorum

Neden 2023.? Neden 2022 ya da 24 değil de 23. Meraktan sordum sadece

Mülk Allah(c.c)'ındır. Biz sadece kiracıyız...

Sayfa 9/157 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •