-
ne olursa olsun gitmiyor gidemiyor götürmüyorlar tamamen þirket destekli baskýlama mevcut
þirkete telefon ediyorsun ucuz fiyatýmýz alým yapabilirsiniz diyor ee siz ucuzsa niye satýyorsunuz diyorum kem kum 
bu rasyolarla bu mali yapýya ragmen gidemiyor bunu yatýrýmcý yapamaz cunku beklentýleri ayyuka cýkmýþ senedi elinden kapýverirler düþünün merrýll lynch 100 150 lotla 2 aydýr algoritmik iþlemler yapýyor hepsi kar olsa ne yazar
yatýrým fýnansdan yabancý satýsý gösteriliyor su an citi takasýnda 110 bin lot kaldý 4 ayda 330 bin lot cýkýþ oldu
bilanco beklentiler dahilinde geldi pimaþtaki zarardan bu dönemde kurtulduk 6 aylýgý 55-60 yýllýk 110 -120 mýlyon faaliyet karý gelir arsa ise 90-110 mýlyon tl arasýna satarlar toplam yýlsonu kar 200 -220 milyon olur neredeyse sermayesinin 3 katý normal þartlarda degeri bu rasyolarla 25 tl olmasý gerekir
bu kadar basit temelanalizi yatýrýmcýlar yapamýyormu yapmasýna yapýyordur ama kýpýrdatmýyorlar agýr baskýya maruz býrakýyorlar sonuçta bir zaman sonra patlýcak ama ne zaman cevabý þirkette gizli GÜNEÞÝ BALCIKLA SIVAMAYA DEVAM EDÝYORLAR bistte bugünlerde cok yardýmcý oluyor kendilerine.. beklenen mallarda gelmiyor iki arada bi deredeler
ÝRANDA çalýþmalar var bu ayrýntýya cok dikkat etmek gerekir
hissenin halka acýklýk oraný artýrma ihtimali görüyorum ben bu konuda yabancý fonlara satýþ yapýlma ihimali cok yüksek bence hele bi A grubu olsun geliþmelere bakacagýz bu arada 25 mýlyon temetüyü unutmayalým
bütün bunlar normal seyir 3 tane önemli geliþme bizi ilgilendiriyor birincisi ekonomik krize baglý bist in belirsizligi 2cisi önemli olan kur baskýsýyla hammadde fiyatlarý ithalata baglý olaraktan bilancoyu bir miktar aþagý cekmesi 3 sü ise tahtanýn sýglýgý halka acýklýk oraný artmadýkca a grubu olmuþ çok faydasý olmaz
þirket mali yapýsýyla devasa fabrikasýyla markasýyla cok degerli bir þirket sabýr testi yapmaya devam edicekler amaGÜNEÞÝN BALÇIKLA SIVANMADIGINIDA ögrenecekler
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri