Sayfa 361/464 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150

seçimler için hissenet anketi açılmıştır
    oylama gizlidir. oyunuz hiçbir şekilde gözükmeyecektir.
    hissenetin anketleri net skoru göstermez sadece forumun genel eğilimini yansıtır. ama genede oylamaya ne kadar çok katılan olursa o kadar sağlıklı olur.
    sadece oyumuzu kullanalım yorum yapmayalım
    hayırlı olsun...
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Aradım hissenin mevcut fiyatıyla ilgili bir şey söyliyemem dedi. Otelin birini satmışlar diğeri de döviz üzerindenmiş kira geliri 1. çeyrekteki 575.000 tl de onun kira geliri imiş.. otel satışından gelen parayıda halen döviz tutyorlarmış banka da herhangi bir sıkıntısı yok şirketin.. gayrımenkul yatırım ortaklığına dönüşme konusunda bir şey söylemedi, bir bilgi veremem dedi
    Bir yıldır aynı seyleri sölüor o karı nie yatırım danısmanıysa. Ben biraz sert konusmustum ne iş yapıonuz orda dedim bi masa bi bes sandalye oturuyorsnz demistim sonumuz hayr olsun

3. günlük şeker yatırım alışların % 80 nini yapmış 125.000 lot 1.4X lerde çok durmaz gibi bugün 1.5x leri denemesini bekliyorum. Endeksle beraber tarihi dibini yaptırdılar ve onlar topluyorsa bende toplamaya devam ederim.. Otel satışından gelen parası dövizde, kira gelirleri döviz cinsinden 2.çeyrekte kurla beraber gelir artışı yaşayacağı kesin gibi endeksten ayrışacak benim öngörüm. ağırlıklı ortalama fiyatının 4 basamak yukarıdan kapanış fiyatı 1.47 yi tüketip 1.48 kapanış.. Yazdıklarım YTD Zarar edebilirsiniz her yatırımcı alış satış kararını kendi idaresiyle verir..

4.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    günlük şeker yatırım alışların % 80 nini yapmış 125.000 lot 1.4X lerde çok durmaz gibi bugün 1.5x leri denemesini bekliyorum. Endeksle beraber tarihi dibini yaptırdılar ve onlar topluyorsa bende toplamaya devam ederim.. Otel satışından gelen parası dövizde, kira gelirleri döviz cinsinden 2.çeyrekte kurla beraber gelir artışı yaşayacağı kesin gibi endeksten ayrışacak benim öngörüm. ağırlıklı ortalama fiyatının 4 basamak yukarıdan kapanış fiyatı 1.47 yi tüketip 1.48 kapanış.. Yazdıklarım YTD Zarar edebilirsiniz her yatırımcı alış satış kararını kendi idaresiyle verir..
    Şeker ve garanti patronun kullandıgı aracı kurumlar büyük ihtimal

5. imkanı olan arkadaşlar arada sırada pasta yapıştırabilir mi? teşekkürler..

6. diğer siteden baktım http://www.hisseanaliz.net/showthrea...17500&page=109 şeker alenen toplamış. Garanti son 3 aydır topluyor zaten

7.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    Şeker ve garanti patronun kullandıgı aracı kurumlar büyük ihtimal
    Gerçekten öyle aynen dediğin gibi tarih tekerrürden ibaret gibi 2016 mayısında da şeker ve garan toplamış eski topiği okurken dikkatimi çekti http://www.hisse.net/forum/showthrea...90319&page=458 okumak istersiniz eski topiğiburadan bakın

8. İyice sıktı yavastan 50 bin lotumu vermeye basladım amk kagıdı bugun 1.47 den osmanlı dan 5 bin lot verdim gitti *** ettiler kagıdı

Sayfa 361/464 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •