Arama sonucu : 8252 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ziraat Bankası, 500 bin TL'ye kadar olan konut kredilerinde 10 yıla kadar olan vadelerde aylık faiz oranını yüzde 0,98'e çektiğini duyurdu. Hemen ardından Halk Bank'tan aynı açıklama geldi. İlerleyen günlerde diğer kamu bankalarının Ziraat Bankası ve Halk Bank gibi harekete geçmesi bekleniyor.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ziraat Bankası, 500 bin TL'ye kadar olan konut kredilerinde 10 yıla kadar olan vadelerde aylık faiz oranını yüzde 0,98'e çektiğini duyurdu. Hemen ardından Halk Bank'tan aynı açıklama geldi. İlerleyen günlerde diğer kamu bankalarının Ziraat Bankası ve Halk Bank gibi harekete geçmesi bekleniyor.
    Sadece 10 yillikta indirim var. 10 yilin riski alinabilir, sonucta devletin araci oldugu bircok konuda da bu avantajini kullaniyor. Geri donuste zorlanan insaat sirketlerini de batiktan kurtarir.

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Demek ki hissede gördüğümüz sert satışların arkasında bu gelişme var. VAKBN de son günlerde kendini toparlayamıyor. Hükümet maalesef kamu bankalarını arpalık olarak kullanıyor, tabii esas amaçları ne pahasına olursa olsun seçimleri kazanmak, bankaların ve ekonominin alacağı hasarı görmezden geliyorlar. Bu hamle ayrıca enflasyonu da arttırır, dolar kurunu da.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

4.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    O zaman 2018 de HALKB'nin kârlılığı yara alacak demektir, tabii diğer kamu bankaları için de ayni durum söz konusu hem de özel bankaların kârlarının ciddi oranlarda arttığı bir ortamda.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •