Dünya ve siyaset gündemindeki olumsuzluklar bı kağıdı durduracak etkenler. Tabiki de bir de döviz.Yoksa bu kâğıt patlayacak bomba havası veriyor bana şu an
Dünya ve siyaset gündemindeki olumsuzluklar bı kağıdı durduracak etkenler. Tabiki de bir de döviz.Yoksa bu kâğıt patlayacak bomba havası veriyor bana şu an
ne güldüm be![]()
Valla burada sanada gülen bir kısım var ama ağızla değil
hacı dayılar sürekli çoluk çocuk diyorsunuz ona buna. iki gün önce allah yardımcımız olsun batıyoruz naraları atıyordunuz şimdi patlayacak gidecek diyorsunuz. hisse ben varken değil siz varken gitmez dayı. ben hisse bedava diyorum sen ekmeğine yağ sürüyorsun patronun. ben 6. çeyrekte bilançoyu olumlu bekliyorum diyorum siz ihaleyi almassa yandık diyorsunuz. hep böyle ky cıyı panikleten halleriniz var. bide tersten düşünelim şimdi. senin mantığınla benim yüzümden gitmiyorsa. dur çömez bize engel olmada biz yorumlarımızla kağıttakileri sirkelemesine yardımcı olalım...diyorsun...
burdaki iyi niyetli ky lara sesleniyorum. kimseye al sat demiyorum ama olağanüstü fiyat seviyeleri verenlere ve şu fiyatlardan panikletmeye çalışanlara itibar etmeyin. kahvehane ağzıyla burda algı yapılıyor. alırken ve satarken sadece kendi hissinize bilginize ve şansınıza güvenin.kimse kimseye acımaz . herkesin derdi para burda. inşallah maşallahla dualarla yükselmez.bu hissede kumar oynanıyor. bunlara kalsa hisse bist30 endeksinde sanırsın. spekülasyon ve manipülasyonla yükselir bu hisse. nedenmi? verdiği tepkiler ve anormal tepkisizlikler onu gösteriyor.
İhale de alsa, A grubuna da geçse patrondan başka kimse bilemez hissenin yönünü. Biz hisseye prim yaptırabilecek ihtimalleri değerlendirmeye çalışıyoruz. Hepimiz para kazanmak için buradayız. Lütfen sabredelim ve varsa bilgi paylaşalım.
Yer İmleri