Sayfa 248/344 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298 ... SonSon
Arama sonucu : 2746 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: SAMAT - Saray Matbaacılık

  1. Kötü niyetli birisine benzemiyor.


     Alıntı Originally Posted by gokhan8313 Yazıyı Oku
    serdar ismi şöyle bi kenarda dursun. eğer yanıltıcı bilgi verdiyse vay onun haline.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

  2.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Kötü niyetli birisine benzemiyor.
    Cumhurbaşkanı Seçimi:
    [Birinci Oylama (4 renkli trigromi)] 77.079.540
    Cumhurbaşkanı Seçimi:
    [İkinci Oylama (4 renkli trigromi)] 77.079.540
    Cumhurbaşkanı Seçimi:
    [Referandum (2 renkli)] 77.079.540
    Milletvekili Genel Seçimi Birleşik Oy
    Pusulası77.079.54
    eğer paylaştırarak yapıcaklarsa.4 kalem var. bunlardan birini alsa yinede süper olur. ( serdar'ın demesine göre yorum yapıyorum. günahı vebali onun üstüne.y.t.d.)

  3. Sayın kazankazan öncelikle teşekkürler bilgi paylaşımınız için. Sakın yanlış anlamayın lakin bu zamana kadar hiçbir şirket yetkili ya da görevlisinin doğru düzgün bir cevap verdiğine şahit olmadım. Ya biz de bilemiyoruz geçiştiriyorlar ya da bir sürü ihtimaller sıralıyorlar. Gene de bir umut beklemeye devam.

  4. serdar dediğiniz adam yatırımcı ilişkileri müdürüymüş şimdi baktım..Serdar Özdemir
    YATIRIMCI İLİŞKİLERİ BÖLÜM YÖNETİCİSİ
    [email protected] / [email protected]
    0532 560 54 65
    bu işin şakası olmaz. blöfü olmaz. şartnameden farklı bilgiler vermiş bu süreçte. çocuk oyuncağı değil bu oy pusulası işi. söyledikleri doğru değilse yatırımcısna yanlış bilgi vermekten ucu açık bir sürü yaptırımı olur bunun.

  5. T.C. YÜKSEK SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI İHTİYACI İÇİN 24 HAZİRAN 2018 TARİHİNDE BİRLİKTE YAPILACAK OLAN CUMHURBAŞKANI VE 27. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMLERİNDE KULLANILACAK BİRLEŞİK OY PUSULALARININ BASIMI İŞİ YAPTIRILACAKTIR

    Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden:

    1 - Ofisimizce, 24 Haziran 2018 tarihinde birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde yurt dışında, gümrüklerde ve yurt içinde;

    - Cumhurbaşkanı seçiminde;

    - Birinci oylamada kullanılacak 77.079.540 Adet (4 renkli trigromi),

    - Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci oylamaya kalması halinde ikinci oylamada kullanılacak 77.079.540 Adet (4 renkli trigromi),

    - Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci oylamaya kalması ve oylamanın Referandum şeklinde yapılması halinde Referandumda kullanılacak 77.079.540 Adet (2 renkli),

    - Milletvekili Genel Seçimlerinde kullanılacak 77.079.540 Adet (4 renkli trigromi),

    olmak üzere Genel Toplamda; 308.318.160 Adet, birleşik oy pusulalarının basımı işi yaptırılacaktır.

    - Cumhurbaşkanının birinci oylamada seçilmesi halinde, ikinci oylamada kullanılacak olan 77.079.540 Adet (4 renkli trigromi) birleşik oy pusulası baskı işi yaptırılmayacaktır.

    2 - Bu basım işi, DMO İç Piyasadan Yapılacak Satın almalara Ait Ticari Şartname, 24 Haziran 2018 Tarihinde Birlikte Yapılacak Olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Kullanılacak Birleşik Oy Pusulalarının Basımı İşinde Uygulanacak Usul ve Esasları Gösterir Şartname ile İhale Ek Şartları hükümleri dahilinde “Açık Teklif Usulüâ€ne göre ihale edilecektir.

    3 - İhale dokümanı bedeli;

    a) İstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III No’lu Satınalma Daire Başkanlığı’nda ve Ofis’imiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan isteklilerin, ihale doküman bedelini (140-TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur.

    b) İhale dokümanına ait ödendi belgesinin aslı veya sureti teklif evrakına eklenerek dış zarfa konulacaktır.

    4 - Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacaktır. İÇ ZARFTA YALNIZ TEKLİF EDİLEN FİYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLİF MEKTUBU bulunacaktır. Dış zarfta ise; iç zarfla birlikte, Ofis Ticari Şartnamesinin “İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI†başlıklı 2. maddesinde istenen belgelerle birlikte, “24 Haziran 2018 Tarihinde Birlikte Yapılacak Olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Kullanılacak Birleşik Oy Pusulalarının Basımı İşi ile İlgili İhale Ek Şartlarıâ€nda belirtilen belgeler bulunacaktır.

    5 - İş bu ihaleye; basım yeri Ankara İli sınırları dahilinde bulunan istekliler katılabilecektir.

    6 - Teklifler birim fiyat üzerinden verilecektir.

    7 - Teklifler, 10/05/2018 günü Saat 12:00’ye kadar Genel Müdürlüğümüz, III Nolu Satınalma Daire Başkanlığı’na (İnönü Bulvarı No: 18 Yücetepe/ANKARA) verilecektir. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

    8 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü olan 10/05/2018 günü Saat 14:00’de evvela dış zarflar açılarak teklif mektubu ile birlikte verilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen şartlara uygun olduğu tespit edilen isteklilerin fiyat teklifini içeren iç zarfları da açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir.

    9 - İş bu ihale, isteklilerin ilk tekliflerini yazılı olarak bildirmeleri ve devamında sözlü olarak tekliflerini sürdürmeleri şeklinde olacaktır. İsteklilerin, ihalenin devamında sözlü olarak indirim teklifinde bulunabilmeleri için isteklinin kendisinin veya istekli adına yetki belgesi olan temsilcisinin bulunmaları gerekmektedir.

    10 - Tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 30 takvim günü olacaktır.

    11 - İhale konusu basım işinin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecektir.

    12 - Teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere, istekliler tarafından belirlenecek tutarda 15/06/2018 tarihine kadar geçerli geçici teminat verilecektir.

    13 - Yüksek Seçim Kurulu’nun talebine istinaden basım işi yapılacak birleşik oy pusulası adetlerinde iş artışı veya iş eksilişi yapılabilecektir.

    14 - Teklifler, Katma Değer Vergisi hariç verilecektir.

    15 - İş bu ihale; Kamu İhale Kanunu’nun 3. maddesi (g) fıkrası (İstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir.



    1 - İHALE EVRAKI BEDELLİDİR. BEDEL ŞARTNAME EKİ LİSTEDE BELİRTİLMİŞTİR.

    a) İstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satınalma Daire Başkanlığında görebilirler. Ancak; ihaleye teklif verecek firmaların, ihaleye katılabilmek için ekte gösterilen ihale evrak bedelini Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları gerekmektedir.

    b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek, dış zarfa konulması zorunludur. Belgenin aslı teklifler açıldıktan sonra firmaya iade edilecektir. İhalenin iptali halinde, sipariş evrak bedeli ilgili firmaya iade edilecektir.

    2 - Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacaktır. İÇ ZARFTA YALNIZCA

    TEKLİF EDİLEN FİYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLİF MEKTUBU, dış zarfta ise iç zarfla birlikte teknik ve ticari şartname, ihale ek şartları, termin ve teslim programının ve malzeme listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari şartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ek şartlarda belirtilen belgeler bulunacaktır.

    3- Teklifler, yukarıda belirtilen günlerde en geç saat 12.00’ye kadar Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satınalma Daire Başkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

    4 - Teklif mektupları, son teklif verme günü saat 14.30’da evvela dış zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen şartlara uygun olduğu tespit edilen firmaların fiyat ile ilgili iç zarfları aynı tarihte açılacaktır. Teklifleri uygun bulunmayan firmaların iç zarfları ise açılmayarak diğer belgelerle birlikte iade edilecektir. Gerekli görülmesi halinde firmalar hakkında mali ve teknik yönden yeterlilik araştırması yapılacaktır.

    5 - Teklifler, ihaleye esas ticari şartnamenin 7.maddesinde belirtilen şartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır.

    6 - İhale konusu malzemelerin ürün bazında tamamı için teklif verilecek olup, kısmı teklifler değerlendirme dışı bırakılacaktır.

    7 - Her bir malzeme için teklif edilen bedelin %3’den az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihi itibariyle geçerli EN AZ 6 AY GEÇERLİ GEÇİCİ TEMİNAT verilecektir. Teminatın; banka teminat mektubu olması halinde, teminat mektubunda, “... 4734 ve 4735 sayılı Kanun ibaresi yerine, ilgili Kanun ve şartname hükümlerini yerine getirmek üzere vermek zorunda olduğu ...â€, ibaresi yer alacaktır.

    8 - Söz konusu ihale, Kamu İhale Kanununun 3. maddesi (g) fıkrası (istisna) kapsamında olup, Ofis satın alma konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte veya dilediği istekliye vermekte tamamen serbesttir.

    SON MADDE DÜŞÜNDÜRÜCÜ DEĞİL Mİ?


  6. bence ihale sonuçlandı.alan aldı ihaleyi.paylaşımmı oldu tek kalemdemi alındı bilemem. ysk kurumu denetiminde olan bir ihalede güvenlik ve siyasi gerekçelerle kapta bildirilmesi uygun bulunmayıp olup spk ya bilgi verilmiş olabilirler. ysk insiyatif alıp içtihatlar oluşturabilir diye düşünüyorum. bu belirsizliğide samatın speği kullanıyor diye düşünüyorum. şahsi düşüncemdir.gerçeklik payı sadece fikirden ibarettir. y.t.d. bu arada ihale alınmış dahi olsa karı 3, çeyreğe yansıyacak.

  7. Neyse beyler ben zararına verdim. Gentaşın efsane karı beni gentaşı tavandan almamı sağladı.

    Herkese bol kazançlar.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Sayfa 248/344 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •