Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
Niye tazı gibi beni takip ediyorsunuz.
Sevgili bilgem, her ne kadar benzetme zat-ı alinizin diline yakışmasa da olsun biz kabul buyururuz. Sizi sormak, sizin varlığınızı hissetmek, sesinizi soluğunuzu duymak biz gariban küçük yatırımcıları mutlu ediyor diye düşünüyorum (başlığı takip eden diğer arkadaşları da dahil ettim.istemeyen olursa ben istemiyorum desin )
Hem bizler tecrübenin ne demek olduğunu bilecek kadar yaşlandık. Ancak elimizde, geçmişimizde o kadar çok veri olmayınca, yaşanan durumları analiz etmeye yeltensek te hatalı sonuçlar çıkıyor karşımıza. O yüzden BİLEN birinin tecrübeleri duymak, okumak en azından karanlıkta atacağımız adımların çukurlara denk gelmeden kenarından geçmemize vesile olacağını düşünüyorum.
Asıl gelmek istediğimiz mesele; Üstadım son 4-5 gündür mazeretli olduğu için ona herhangi bir konu açmaya da cesaret edemiyoruz. Ancak varımız yoğumuz siz varsınız. Biz gariban küçük yatırımcılar için borsamız, seçimler, vb. aklınızdakileri klavye tuşlarında canlandırır mısınız diye şey edecektim aslında.
Yani tabi eğer sizin için uygunsa
Yok ben sizinle uğraşamam derseniz. bişi diyemem. (ama eyleme geçerim. tehdit yok)
Saygılarımı sunuyorum