Sayfa 55/814 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 433 - 440 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. 561 var zxxxxxc

2.  Alıntı Originally Posted by ysnacar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu artırım azaltım nasıl oluyor?Hiç katılmadımda.Hissem azalacak ,üstüne para mi koyacam.Anlatımı uzunsa okuyup anlayabileceğim bi site var mı?
    Para falan koymayacan parayi sirket koyacak senin lotlarin 3 kat azalacak aynı anda fiyat kacta ise fiyatda 3 kat artacak kaça kadar gider derken bilemeyiz lakin 62 çağrı fiyati soluksuz oraya gider üstünü patron ve spek bilir 62 altina mantiken salmamasi lazim artık ayrica sirketin ozsermaye ve mali tablolar düzlüğe çıkacağı için birde üstüne sirkete para girişi olacağı için ulusal pazara çıkma ve sirketi düzlüğe cikarma gibi yeni hikayeler olacak herşey zamanlar en kötü zamanda sabrettik artık gerisine hayli hayli sabrederiz hepinize mutlu huzurlu hafta sonlari cefakar ortaklarım..

3. 656 x xxxxxxx

4.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Para falan koymayacan parayi sirket koyacak senin lotlarin 3 kat azalacak aynı anda fiyat kacta ise fiyatda 3 kat artacak kaça kadar gider derken bilemeyiz lakin 62 çağrı fiyati soluksuz oraya gider üstünü patron ve spek bilir 62 altina mantiken salmamasi lazim artık ayrica sirketin ozsermaye ve mali tablolar düzlüğe çıkacağı için birde üstüne sirkete para girişi olacağı için ulusal pazara çıkma ve sirketi düzlüğe cikarma gibi yeni hikayeler olacak herşey zamanlar en kötü zamanda sabrettik artık gerisine hayli hayli sabrederiz hepinize mutlu huzurlu hafta sonlari cefakar ortaklarım..
    Helal olsun sana bikmadan terbiyeni bozmadan aylardir sorulara cevap veriyorsun . bunu yazmadan gecemezdim hepimiz icin hayirli kazanclar olur isallah

reeder_P8C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sonunda..Şükürler olsun...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Sadece azaltım olmadı dediğiniz gibi asıl fiyatlanacak olan şirketin ulusal pazara çıkma durumu,yeni iş kolu..Yani artık gelecek fiyatlanacak.Bakalım nereye gidecek...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by alialiali Yazıyı Oku
    Helal olsun sana bikmadan terbiyeni bozmadan aylardir sorulara cevap veriyorsun . bunu yazmadan gecemezdim hepimiz icin hayirli kazanclar olur isallah

reeder_P8C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Est elimden geldikçe benim gibi saplanmış olan arkadaslarima yardımcı olmaya çalışıyorum inş hep birlikte daha güzel günler görürüz..

Sayfa 55/814 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •