Sayfa 1849/2404 İlkİlk ... 8491349174917991839184718481849185018511859189919492349 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 14,785 - 14,792 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnn

14.05.2018 Pazartesi

Vobyvade güne ve haftaya 125550(uzlaşma 125500) ile başlıyor

CDS düşüşte ,MSCI kırmızı,USDTRY kuvvetli ,dünyanın major endeksleri karışık

Şahsi pozisyonum LONG

İyi niyetli herkese iyi seanslar iyi haftalar

Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 10 kişi okumaktadır. (2 üye ve 8 ziyaretçi)

MR&MRS, mehmetoruc

bu 8 ziyaretci kim hep merak etmişimdir...yoksa!!! değildirlerdir yahu

Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    mert reiz olmasın sakın 6-5 alet birden kullanıyordur belkim tükkanı açmış ortalıkta yok

Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    ziyaretçiler hep vardır ....kim uzaylı yok diyor şaşıyorum
     Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    mert merttir ..... varsa vardır.. yoksa yok ... içi dışı bir adam ...bildiğim kadarıyla..... ama teknedekilerden ikisine göz koydum... duymasın aramızda

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 14 kişi okumaktadır. (2 üye ve 12 ziyaretçi)

mert45, didim2010+

Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    Hayırlı işler bol kazançlar dilerim
    Teşekkürler , bol kazançlar
    Hayat hoş gerisi boş

4. Bugün günaydın yazımın sonundaki görsel sadece bir foto değil
    üstüne tıklayın bakın nasıl bir bilgisayar hackeri ile karşı karşıyasınız
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetoruc Yazıyı Oku
    Michael Lewis ünlü bir yazardır ve The Big Short adlı çok satan kitabından esinlenerek beyazperdede hayat bulması 2000 'li senelerde geçirilen krizin sebepleri olan emlak ve kredilerin neden olduğu finansal krizin işlendiği bir film. Büyük Açık - The Big Short 2015
    Finans sektöründeki çarpıklarla ilgili güzel bir film. Tavsiye ederim.

Alıntı Originally Posted by mehmetoruc Yazıyı Oku
    Filmi izledikten sonra; acaba bizim bankalar neler yapıyor diye şöyle bir düşündüm. Ticaretle uğraşıyorsanız; bankalar ile iyi ilişkiler kurmak zorundasınız. Çünkü vereceğiniz ipoteğe 100 tl lik bir kredi de alabilirsiniz 350 tl de. İşte işin çarpıklığı burda başlıyor. Ev fiyatları sürekli olarak artarken kazançlarımızda bir değişiklik yok. Ama insanlar hala çok fahiş fiyatlardan ev almaya devam ediyorlar. Üstüne üstelik ellerinde para olmadığı halde. Bu çekilen krediler ile çoğumuz işimizi çevirmeye çalışıyoruz. Ticaret yapmak nekadar zorlaştı. Kurdaki oynaklık; ham madde fiyatlarındaki değişkenlik kazançlarımızı silip süpürdü. Geçen ay x liraya aldığım ürünü bu ay yerine koyamıyorum. Ayrıca müşteriler borçlarını ödemek konusunda çok da dürüst değiller. Bu şartlarda şöyle çevreme baktığımda birçok işyeri kapanmış; dükkanlar atıl; bekliyor. Vergi oranı; sigorta giderleri; kira giderleri çok yükseldi. Bu durumda; herşey çok güzel çığırtkanlığı yapmak ne derece doğru.
    Güzel bir film ve güzel tesbitler ,Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by denizci_ Yazıyı Oku
    Her zamanki gibi anlamlı bir uğrama ...Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Bende tüm annelerimizin anneler gününün kutluyorum...

Mert abi...Koyuyorsun yaza dair güzellikleri de...Borsada hissesi olan yatırımcı;bu yaz belki su almak için bile borç para dilenecek bu gidişle...Dolar direnç tanımıyor,inadına C.B. faizleri çıkartmam diyor...İyimi? Ne olacak abi, bu işin sonu...? Halkb için zaten 4,50 falan dediler...Bedelli dediler...Kimse kendini iyi hissetmiyor...

Keşke sihirli bir değnek olsa da, 1 yıl sonraki fiyatları şöyle bir görü-versek...Ama ben sizin iyi niyetinize inanıyorum...Özellikle halkb konusunda doğru tahminler yaptığınızı ümit ediyorum...Hakkımızda hayırlısı...

Mutlu Pazarlar...

Ben HALKB'i sadece kendi bildiğim teknik analiz bilgi ve becerim seviyesinde değerlendirdim ,borsa'da çok başka değişkenler de var ki hele bu hisse için çok çok daha fazla..

Sevgili HBYKCN ,sen iyi niyetli bir insansın ..ALLAH gönlüne göre versin
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    YUTAN BOĞA

Son 7 günün MUM'u hemen hemen aynen bu resimdeki gibi ..bakalım bundan sonra ne olacak.
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1849/2404 İlkİlk ... 8491349174917991839184718481849185018511859189919492349 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •