Sayfa 180/1032 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: HALK Cafe - I

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sn. 666 iki gün sonra takas dökümlerinden Ak yatırımın alımlarını yabancılar mı yapmış bakabilir misiniz? Ciddi şüphelerim var, bizimkiler pek böyle girmez hisseye, Citibanktan şüpheleniyorum.
    Düşürdükleri gibi çıkarıyor olabilirler. Küçük yatırımcının nasıl döküldüğü de görülüyor zaten hep satmış malını..

3.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Bu arada bu düşüşün son düşüş olacağına dair bir inancım var: Büyük düşüşlerin finalinin böyle yavaş yavaş göstere göstere olmasını, herkesin beklediği şekilde çıkışa geçmesini ben anlamlı bulmuyorum. Özellikle bunun gibi büyük para tarafından kontrol edilip yönlendirildiği açıkça belli olan hisselerde. Onun yerine herkes artık çıkacak derken can yakan son bir dip dalışıyla umutların tüketilip zayıfların silkelenmesi, ardından kimseye aldırmadan hızla geri çıkması bana daha mantıklı geliyor.
    Elbette borsa mantık dinlemez ama kasımdaki düşüş finali bu şekilde olmuştu. Şimdi de nereden aldığınıza göre değişir ama son düşüş bence 9.45'ten başladı ve %16'yı geçti. En büyük düşüşleri %20 civarını geçmiyor. Yani buradan biraz daha aşağı gidebilir ama peşinden hızla en az dokuz liraya varan V tipi bir yükseliş bekliyorum.
    -------------------------------------------------------------------
    Dört gün önce böyle bir senaryo uydurmuştum, bugünkü kallavi düşüşle bahsettiğim "can yakan son bir dip dalışı" beklentim gerçekleşmiş oldu. Toplam düşüş ise %22'yi buldu!
    Buradan hemen ya da en fazla birkaç gün duraklayıp geldiği hızla yukarı gitmesi beklentim var.
    Hadi oğlum üzme beni, yap şu güzelliği de namım yürüsün forumda
    Geçen ve önceki hafta tahminlerimi güncelleyeyim. Tam önerdiğim şekilde V tipi dip yapıyoruz gibi görünüyor, bozmazlarsa da birkaç gün daha çıkışa devam edip 8.5-9 arasına gelirse tutturmuş sayarım kendimi ona göre

Kasımdaki 8.65 dibinden dönüşüne çok benziyor içinde bulunduğumuz hareket. Çarşamba günkü davanın uğruna çıkışa devam edip güzel bir dip oluşumu yapılır diye umuyorum. Böylece tüm düşüş unutturulur, ne kadar ky varsa umutla dolar hisseye hücum eder.
    Kendi adıma ise zerre heyecanlanmadım, 0.98 kredinin bedeli ve bozulmaya başlayan bilanço unutulmamalı. Şimdi işine gelmedi ama ilk fırsatta bunlar da fiyata yansır. Hedef fiyatımı düşüreceğim muhtemelen, uzun vadede hisse cazip değil, şu anki ucuzluğu geçince daha karlı başka şirketlere, en azından özel bankalara kaymak lazım.
    Seçime yaklaştıkça gerilim artacaktır, güncel anket sonuçları da gelsin, CB seçiminin ikinci tura kalması, CB ve meclis çoğunluğunun ayrı partilerden olması gibi senaryolar güçlenirse borsa dayak yer. Bunu da akılda tutalım.

Her şey bir yana bugünkü %5 iyiydi, biraz merhem oldu yaralara, yarın da devam etsin.
    Herkese iyi kazançlar..

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sn. 666 iki gün sonra takas dökümlerinden Ak yatırımın alımlarını yabancılar mı yapmış bakabilir misiniz? Ciddi şüphelerim var, bizimkiler pek böyle girmez hisseye, Citibanktan şüpheleniyorum.
    Düşürdükleri gibi çıkarıyor olabilirler. Küçük yatırımcının nasıl döküldüğü de görülüyor zaten hep satmış malını..
    Ak bizim su Cete'den (Nisan'in ilk 2 haftasi inceledigim). Bakalim yarin belli olur. Cunku Cuma gunu de 3.2 milyon lot satti 7.58'den (bugun 7.70'den almis).

Artik maalesef sn. pilavli, it izi at izine, at izi ayi izine karisti.

Cok fazla vakit harcamak gerekiyor bulabilmek icin. Ki cikarilan sonuc da dogru olmayabilir. Ben onceki detayli analizimi yeterli buluyorum. Kimin eli kimin cebinde degil acikcasi.

Bilinen bir gercek HA davasi var ve ondan cikar saglamak icin atraksiyona basladilar. Biz de nemalanalim. Bence hem senin, hem illim'in, hem de alekss'inkiler basarili.

5. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

6. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7. $ lar gidiyor coniler turk varlikkarina tekrar mi giriyor ! zaman gosterecek...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

8.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    $ lar gidiyor coniler turk varlikkarina tekrar mi giriyor ! zaman gosterecek...

buda tl.si...tl yoldan cikmis gibi fakat $larlısı hala şüpeli...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Sayfa 180/1032 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •