Sn. 666 iki gün sonra takas dökümlerinden Ak yatýrýmýn alýmlarýný yabancýlar mý yapmýþ bakabilir misiniz? Ciddi þüphelerim var, bizimkiler pek böyle girmez hisseye, Citibanktan þüpheleniyorum.
Düþürdükleri gibi çýkarýyor olabilirler. Küçük yatýrýmcýnýn nasýl döküldüðü de görülüyor zaten hep satmýþ malýný..
Geçen ve önceki hafta tahminlerimi güncelleyeyim. Tam önerdiðim þekilde V tipi dip yapýyoruz gibi görünüyor, bozmazlarsa da birkaç gün daha çýkýþa devam edip 8.5-9 arasýna gelirse tutturmuþ sayarým kendimi ona göre
Kasýmdaki 8.65 dibinden dönüþüne çok benziyor içinde bulunduðumuz hareket. Çarþamba günkü davanýn uðruna çýkýþa devam edip güzel bir dip oluþumu yapýlýr diye umuyorum. Böylece tüm düþüþ unutturulur, ne kadar ky varsa umutla dolar hisseye hücum eder.
Kendi adýma ise zerre heyecanlanmadým, 0.98 kredinin bedeli ve bozulmaya baþlayan bilanço unutulmamalý. Þimdi iþine gelmedi ama ilk fýrsatta bunlar da fiyata yansýr. Hedef fiyatýmý düþüreceðim muhtemelen, uzun vadede hisse cazip deðil, þu anki ucuzluðu geçince daha karlý baþka þirketlere, en azýndan özel bankalara kaymak lazým.
Seçime yaklaþtýkça gerilim artacaktýr, güncel anket sonuçlarý da gelsin, CB seçiminin ikinci tura kalmasý, CB ve meclis çoðunluðunun ayrý partilerden olmasý gibi senaryolar güçlenirse borsa dayak yer. Bunu da akýlda tutalým.
Her þey bir yana bugünkü %5 iyiydi, biraz merhem oldu yaralara, yarýn da devam etsin.
Herkese iyi kazançlar..
Ak bizim su Cete'den (Nisan'in ilk 2 haftasi inceledigim). Bakalim yarin belli olur. Cunku Cuma gunu de 3.2 milyon lot satti 7.58'den (bugun 7.70'den almis).
Artik maalesef sn. pilavli, it izi at izine, at izi ayi izine karisti.
Cok fazla vakit harcamak gerekiyor bulabilmek icin. Ki cikarilan sonuc da dogru olmayabilir. Ben onceki detayli analizimi yeterli buluyorum. Kimin eli kimin cebinde degil acikcasi.
Bilinen bir gercek HA davasi var ve ondan cikar saglamak icin atraksiyona basladilar. Biz de nemalanalim. Bence hem senin, hem illim'in, hem de alekss'inkiler basarili.
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
$ lar gidiyor coniler turk varlikkarina tekrar mi giriyor ! zaman gosterecek...
![]()
Yer Ýmleri