Sayfa 763/1023 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    peki dolar 5 olursa daha mı iyi ?
    Belki biraz amiyane olacak ama 4.40 ile 5 arasında ülke için fazla bir fark kalmadı çünkü bu Dolar fiyatı ile ülkede ne banka kalır ne şirket ne de BETONCU.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kurbağa deneyi yaşanıyor ulkede

kurbağayı kaynar su dolu tencereye atarsan hemen zıplayıp sudan çıkar

ama kurbağayı ılık su dolu tencere koyup suyu yavaş yavaş ısıtırsan kurbağa haşlandığını farketdemez ve ölür..

Şuan biz haşlandığını farkeden küçük azınlıktayız

Memleketin geneli hala suyun içinde uyuyor.

o yuzden dolar 4.5 olursa 5 olursa soyle olur boyle firmalar batar halk isyan eder olayına ben inanmıyorum

1.5 yıl önce dolar 4,5 olacak deseler ulke batar halk isyan eder derdik. bakın hiçbir tepki yok..
    Halk sindirildi korkutuldu ve uyutuldu malesef

Allah sonumuzu hayır etsin..

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bu bir sarmal bence artık.
    Doğada zararlı/yararlı fasit daireler vardır. Kırmak çok zordur. Kırmak için tek bir enstrümanla müdahale yetersiz bilgi ve deneyimin ürünüdür. Ve her zaman mevcut entropiyi korumak için gereğinden fazla çaba/enerji harcanır.
    Daha iyi olabilir eşgüdümlü diğer enstrümanlarla/ olmayabilir yine beraberinde yapılacak düzenlemelerle.
    Tabii beni aşar, bu konuda büyük bir bilgi birikimi ve tecrübesi olan ortalama üstü bilim insanlarına sormak gerek

4. Ohyşşşşşş

Alıntı Originally Posted by kakkala Yazıyı Oku
    kurbağa deneyi yaşanıyor ulkede

kurbağayı kaynar su dolu tencereye atarsan hemen zıplayıp sudan çıkar

ama kurbağayı ılık su dolu tencere koyup suyu yavaş yavaş ısıtırsan kurbağa haşlandığını farketdemez ve ölür..

Şuan biz haşlandığını farkeden küçük azınlıktayız

Memleketin geneli hala suyun içinde uyuyor.

o yuzden dolar 4.5 olursa 5 olursa soyle olur boyle firmalar batar halk isyan eder olayına ben inanmıyorum

1.5 yıl önce dolar 4,5 olacak deseler ulke batar halk isyan eder derdik. bakın hiçbir tepki yok..
    Halk sindirildi korkutuldu ve uyutuldu malesef

Allah sonumuzu hayır etsin..
    Kısaca bu şartlar altında Dolarda yükseliş kaçınılmaz diyorsunuz.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Belki biraz amiyane olacak ama 4.40 ile 5 arasında ülke için fazla bir fark kalmadı çünkü bu Dolar fiyatı ile ülkede ne banka kalır ne şirket ne de BETONCU.
    valla umutabi dolar yatırımı yapmak ayrı şey finansal matematiğe aykırı konuşmak ayrı şey bazı arkadaşlar yorum yaparken bu ince çizgiyi kaçırıyor !! inşaat sektörü en altın çağını faiz ve doların dengede olduğu yıllarda yaşadı ekonomide öngörülebilirlik herşeyden daha önemli ben gelecek sene doların kaç olacağını aşağı yukarı tahmin edemezsem yatırım için kılımı kıpırdatmam !!

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Kısaca bu şartlar altında Dolarda yükseliş kaçınılmaz diyorsunuz.
    Kaçınılmaz olan oldu zaten

Asıl soru ülke batarmı yoksa boyle surunmedemi devam eder

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    dolar yatırımı yapmak ayrı şey finansal matematiğe aykırı konuşmak ayrı şey bazı arkadaşlar yorum yaparken bu ince çizgiyi kaçırıyor !!
    Eğer cümle beni işaret ediyorsa ince çizgiyi kaçıran sizsiniz. Faiz artırılmasın gibi bir argümanı destekleyici yazım yok. Artırılması gerekiyordu, geç kalındı. önceki gereken kadar artırılsa da eski faydası olamayacak. Çok daha fazla bir artış gerekli ancak bu da yeterince etkili olmaktan ziyade sorunun amplitüdünü artırır.
    Ancak bir yönde haklısınız bu topikte yazmam tamamen anlamsız....

Sayfa 763/1023 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •