Sayfa 346/614 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1. yok dostum uçmadım.
    Ben MGM21, ne diyorsam o.
    Ne zaman yanıldık.
    Kademe kademe bilmedikmi herşeyi Allah ın izniyle. AYlardır geriye dönüp okuyun.
    Ne demişim vade 5 yıl. Hedef 600-700.
    Ben ölmezsem burada olacağım. Olmazsa yaz.. Yanılmışsın diye.
    O zamana kadar her daim buradayım, Mrshl dayım, İzocm dayım. Peşindeyim Spek efendi..
    İzocm gibi bir kağıtta yaptığı soytarılığa bakın, bunda yapamazmı?..... Bakacağız.
    Kısada olsada 1,5-2 ay sonra 40 ları tekrar görür. (Seçim sonrasına tekabül ediyor değilmi,.. külliyen tesadüf)

2.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    yok dostum uçmadım.
    Ben MGM21, ne diyorsam o.
    Ne zaman yanıldık.
    Kademe kademe bilmedikmi herşeyi Allah ın izniyle. AYlardır geriye dönüp okuyun.
    Ne demişim vade 5 yıl. Hedef 600-700.
    Ben ölmezsem burada olacağım. Olmazsa yaz.. Yanılmışsın diye.
    O zamana kadar her daim buradayım, Mrshl dayım, İzocm dayım. Peşindeyim Spek efendi..
    İzocm gibi bir kağıtta yaptığı soytarılığa bakın, bunda yapamazmı?..... Bakacağız.
    Kısada olsada 1,5-2 ay sonra 40 ları tekrar görür. (Seçim sonrasına tekabül ediyor değilmi,.. külliyen tesadüf)
    yani diyorsunki dostum çimbeton çimentaştanda degerli o fiatlara geldimi şu an borsada bulunan çimento fabrikalarının iki tanesinin fiatı .ha dersen haber aldım birleşme var çimentaşla .ve ya çimbeton kendi çimento fabrikasını kurucam çimentaş ve çimentır hol ding den ayrılıcak tamam yada çimento fabrikası alıcak onada tamam ama çimentoyu çimentaştan al suyla karıştır pazarla ve bu haliyle borsada 600 ve ya 700 tl ol piyasa degerin çimento fabrikasından degerli olsun sen dostum kendini fena kaptırmışsın alınmak gücenmek yok dostum yatırımcı çok iyi düşünmeli günah küçük oparasını buraya bağlayıp zaten yıllardır kar yok hayatında bir kere arsa satıldığında 3 milyon kar açıklamış o kadar

3. Kaç mikseri var Kaç tane pompası var nekadar iş makinaları yani kepçe bir santralın siloları bantsistemi kaç tl ye kurulur +altyapı üstyapı bürolarına hesaplayın bir santralın kaç dönüm araziye kurulur 20 santral sabıt 3tane seyyar santral araştırın ne eder O zaman Kaç çimento fabrikası yapar ortaya çıkar ona gore bir hisse 30mu 700mü ortaya çıkar. +2tane istirakini da katın bir de iyi kötü bir marka. Değerini de katın herkeze iyigeceler herşey gönlünü ze göre olsun ytd

4. Bir önceki çıkışta sermaye artışıyla 300-400 hedef verilmişti. 54 den döndü Şimdi 600-700 veriliyor. Demek ki 50 leri gecebiliriz.YTD..YTD

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Vay ki vay cimbetonu bile pazarlamaya başlamışlar. Yıllardır sürünen hisse, kar bile açıklamaktan aciz hisse 700 olacakmış, ya kardeşim senin aklın başında mı? Sen kimsin ki yanılmam diyorsun? 40 lı fiyatlara gelsin, millet zarardaysa zararını çıkarsın, öp başına koy.

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. )
    Diplerden hisse pazarlanmaz.
    Diplerden baskı yapılır.
    Hedef 5 sene.
    Kesin Olacak demiyorum.
    Hedefi- potansiyeli var diyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    )
    Diplerden hisse pazarlanmaz.
    Diplerden baskı yapılır.
    Hedef 5 sene.
    Kesin Olacak demiyorum.
    Hedefi- potansiyeli var diyorum.
    Sn.MGM21

Asıl olan bence doğru durakta olmak.
    bu kardeşlerden Cmbtn mu yoksa cment mı harekette coşkulu olacak.
    patronun kıymetlisi hangisi ?
    sizce hangisi ?
    syg,

8. Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar. Allah tekrarını nasip etsin inşallah.

Sayfa 346/614 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •