Biraz garip gelebilir ama o yıllardaki sanki Arjantin gibi biz gibi yerleri dövize alıştırma operasyonu neticesi bi abartı enflasyondu cunki böyle enpara ing gibi günlük ödemeli sistemlerde yoktu
Yani rokefeller in cin de gaz lambası satışı gibi lamba bedava gaz nasılsa benden
O dönemin dövizide ona benzer önce bi al Yıllar gecsede sen dönem dönem kazansanda o rakamları kağıt üstüne basan ben hep o işten kazanirim gibi
Yanlış hipotezse sorry
Adamlarin acelesi olmadığı procelerden birimi acep deye sesli düşündüm bi an
Çalıştığım iş yerinde uyanık geçinen aşırı cimri biri vardı,aybaşında maaşları aldıktan 2 gün sonra ev arkadaşı yanımıza geldi,arkadaştan borç istedi oda verdi,arkadaşım sinirlendi ama gülüyor da;hayırdır dedim? bunun ev arkadaşı tüm maaşı marka yatırıyor sonra bundan tl borç alıp sallıyor buda geçinmek için başkalarından borç alıyor dedi,dumura uğramıştım![]()
Ben de eskiden bir şey zannedip izlerdim bunları ama bıraktım artık..
İktidarın borazanı olmuşlar !
Bir tek Aslı Şafak'ın esprileri ve Sadi hocanın sohbeti kaldı izlemeye değer!!
Işik Ökte bey haftalardır yıl sonu için dolara 4.12 hedefi verdiğini üzerine basa basa söylüyordu.
Bakalım bu çarşamba ne diyecek
![]()
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
sabahları 6,30 ile izlemeye başlıyorum..
sabah bile bunlara saydırıyorum. kendi paralarını bile doğru kullanamayan ekonomist olur mu ?
dedikleri pozisy0nların tamamı iflasa gider.
SADİ Hoca hariç , kendisi çok değerli ve doğruları söyleyen bir insandır.
valla belki 100 kere ikaz etmiştir..
Bu adamların futbol yorumcusundan farkı yok. İki yıl kadar önceydi sanırım Türkçeyi de iyi konuşan bir İngiliz abi ara ara çıkıyordu bu kanala. Hiç unutmam biz müşterilerimize portföylerindeki döviz varlıkları uzun vadede artırmalarını öneriyoruz gibisinden bir iki laf etmişti. Sonrasında bir daha hiç karşılaşmadım kendisiyle bu kanalda. Güya ekonomi kanalı. Yersen.. tabii istisnalar elbette var; mesela bi tanesi Ahmet mergen.. gerçi o da epeydir yok ortada..
Bu arada kısa vadede 4,65 overshoot yapacak gibi.. ne dersiniz?
Yer İmleri