Sayfa 143/238 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Teknik merkezi

1. T time theory i de ihmal etmemek lazım

Önümüzdeki iki hafta çok kritik

Hem de çok

Çok enteresan günlerden geçiyoruz

Bu gibi günlerde net bir sistem yada kritere göre trade etmeyen açık söyleyeyim BATAR

o yüzden azami dikkat ve matematiksel sistemlere tam itaat çok önemli

Her zaman önemli gerçi ama bu sefer dalga boyları çok yüksek bir süreçte olduğumuz için daha da önemli

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dolar üst banda rakam ne okunmuyor

3. 490 gibi sanki

4. Gözünü 4.70-90 arasına dikmiş gibi gözüküyor

5. Hazır el atmış ken parite destekli Euro neyler seçime dek pankalar Doları satalım Euro yapalım diye arayıp dururlar

işctr
    24 haziranda 5.21 ile dip yapmış olur.
    haftalık

nerede o aylar önce işcde 5.xx dediğimde
    sayfayı print edip yiyecek olan.?
    kağıt helvası yapsın...
    sayfa 81 de.

8. Uzun vadeli yatırımcı olmuş olsa idim

7 cent yolculuğunda taşımak üzere ufak ufak sağlam hisseler araştırıp bakmaya başladım

Alım için bist100 de 90 in altına sarkma beklerdim ama araştırmasini şimdilerde yapmaya baslardim

Yani graflarini inceler bu arada da jp morgan , merillyn in raporlarlarina da bir göz gezdirir idim

Satan onlar ise alan da onlar olacaktır

Gel gör ki , vadelide montajcı taseronlarin kar paylarindan kesinti yapmak daha fantastik benim için

O yüzden savaşa devam

Savaş diyorum çünkü terör noktasında beceremediklerini buradaki mal değneklerini de kullanarak dolar kuruyla becermeye çalışıyorlar

Şu an piyasalardaki gevşeme ve doların gidişatı gayet normal

Pazar payının bu kadar aslanın ağzında olduğu bir dunyada ve dönemde üretimin lafını ağzına aldığın an cullanirlar

Üretimden iki yönde kazanırsın

1) dışarıya paran gitmez cebinde kalır
    2) elbette ki satarsin

Avrupa da kerizdi , yaşlanan nüfusuyla birlikte kendine bir rakip yaratacak kadar öyle mi ?

Değil tabi

Dolar , Türkiye nin bu uretim düşüklüğünü gözönüne aldığımızda her sekilde buralara gelecekti zaten ondan kaçış yok

Ama zamanlama ile eski sistemin devamını istediklerini ve bunun için de ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını net bir şekilde beyan etmiş oldular

yani yüksek faiz ile kurları bir müddet baskila ardından da deval yaparak dövize hızlıca yuklen

Böylece nor topu gibi hem yüksek faiz hem de yüksek dövizin olsun kucağında

40 yıllık eski sistem bu

Sonra tabi günah keçisi lazım

İşi siyasilere yik , adam değiştir , ülkeyi nadasa bırak , sonra bir daha aynısı ....

Ancak bu sırada faizleri arttirmama açısından ısrarcı davranılması olayın finansal taseronluk boyutunu tirpanlayip dolar faiz borsa ucgeninden mali götüren montajcı taseronlarin dengesini hayli bozdu

Üç bacağın en önemlisi FAİZ dir

O cazip olmadığı sürece montajcı taşeronlarin işleri yaş

Bu noktada gösterilen kararlılığın sonucunda , seçimlerde kanirta kanirta kazanildiginda yani kura rağmen başarı elde edemediklerinde ellerindeki son oyuncağı da kaybetmiş olacaklar

Sonrası TASFİYE SURECİ

üretim odaklı politikalara geçilirken montajcı taşeron sermayeye de ihtiyaç kalmayacagindan

bye bye

Olmaz mı diyorsunuz

Bekle gör derim

Son düzenleme : viper; 16-05-2018 saat: 00:57.

Sayfa 143/238 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •