Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sn. Cautionary,

Daha önce yaptığınız tahminlerden dolar 4,4 TL'yi geçti. Altın ise 185 TL civarında. Seçime de bir ay kadar bir süre var. Ben Cumhurbaşkanının İngiltere ziyaretinden bir sonuç alamaması nedeni ile özellikle doların 4,6-4,8 arasına çıkacağını düşünüyorum. Ancak bu tamamen kişisel tahmin. Sizden de bir yorum alabilir miyiz?

Teşekkürler,

2.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Sn. Cautionary,

Daha önce yaptığınız tahminlerden dolar 4,4 TL'yi geçti. Altın ise 185 TL civarında. Seçime de bir ay kadar bir süre var. Ben Cumhurbaşkanının İngiltere ziyaretinden bir sonuç alamaması nedeni ile özellikle doların 4,6-4,8 arasına çıkacağını düşünüyorum. Ancak bu tamamen kişisel tahmin. Sizden de bir yorum alabilir miyiz?

Teşekkürler,
    benim hesabımda mb nin bu kadar pasif kalması yoktu...ben dolar uzun pozisyonlarımı 4,4 lerde kapadım...bundan sonra mb den her an bir acil toplantı ile faiz artışı beklerim...haaa, toplanmaz ve 4,6 hatta 4,8 lere gitmesine izin verilirse bir ay sonraki seçimde tarihi bir yenilgi alır şu an ülkeyi yönetenler.

ben bu kadar akılsız olduklarını düşünmüyorum...4,5 üzerinde acil mb toplantısı olur en kötü...bir anda doların 4,5 den 4,2 ye indiğini görebiliriz...bu nedenle buralardan yeni dolar ya da gram altın pozisyonu önermem...hatta dolarda bir miktar realizasyon bile yapılabilir bence (gram altımlarım BES de %100 duruyor...bu nedenle dolar pozisyonlarımı sıfırladım).

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    benim hesabımda mb nin bu kadar pasif kalması yoktu...ben dolar uzun pozisyonlarımı 4,4 lerde kapadım...bundan sonra mb den her an bir acil toplantı ile faiz artışı beklerim...haaa, toplanmaz ve 4,6 hatta 4,8 lere gitmesine izin verilirse bir ay sonraki seçimde tarihi bir yenilgi alır şu an ülkeyi yönetenler.

ben bu kadar akılsız olduklarını düşünmüyorum...4,5 üzerinde acil mb toplantısı olur en kötü...bir anda doların 4,5 den 4,2 ye indiğini görebiliriz...bu nedenle buralardan yeni dolar ya da gram altın pozisyonu önermem...hatta dolarda bir miktar realizasyon bile yapılabilir bence (gram altımlarım BES de %100 duruyor...bu nedenle dolar pozisyonlarımı sıfırladım).
    evet, mb çıkıp iki laf etti..borsa %2 yukarı, dolar %2 aşağı...nerede risk alacağını, nerede savunmada kalacağını iyi hesaplamak lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    evet, mb çıkıp iki laf etti..borsa %2 yukarı, dolar %2 aşağı...nerede risk alacağını, nerede savunmada kalacağını iyi hesaplamak lazım.
    Peki Halkbank davasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Bu akşam borsa kapanmadan açıklanması bekleniyor kararın. Bu da ciddi bir belirsizlik kaynağı sanırım.

5.  Alıntı Originally Posted by cigulinin hayaleti Yazıyı Oku
    Peki Halkbank davasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Bu akşam borsa kapanmadan açıklanması bekleniyor kararın. Bu da ciddi bir belirsizlik kaynağı sanırım.
    hiç bir fikrim yok...fikri olanlar da kafadan atıyor bir şeyler...herşey olabilir..ben zaten bu tür hisselere bulaşmam...paran ikiye de katlanabilir, yarıya da inebilir...bildiğin kumar.

borsanın geneli için radikal bir etkisi olmaz bence.

Alıntı Originally Posted by cigulinin hayaleti Yazıyı Oku
    bu halkbank davası değil. büyük ihtimal, müdür yardımcısı suçlu bulunacak. halkbanka ceza için başka bir dava açılacak, benim bilgim bu şekilde. yarın, dava sonucu ne olursa olsun, merkezin faiz artırmasını bekliyorum. zira ekonominin kuralları bellidir, ya bu deveyi güdersiniz, ya bu diyardan gidersiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    bu halkbank davası değil. büyük ihtimal, müdür yardımcısı suçlu bulunacak. halkbanka ceza için başka bir dava açılacak, benim bilgim bu şekilde. yarın, dava sonucu ne olursa olsun, merkezin faiz artırmasını bekliyorum. zira ekonominin kuralları bellidir, ya bu deveyi güdersiniz, ya bu diyardan gidersiniz.
    cezanın türü ve süresi üzerinden bir çıkarım yapılabilir denmişti...ama mevzu biraz da siyasi, dolayısıyla toto oynamaya gerek yok bence.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    Dava sonucunu gormek istemeleri iliskilerin bozulmasi mi amaclaniyor, duzeltilmesi mi onu anlayabilmek icin sanirim.
    Buna gore de Merkez bankasi'nin mudahale boyutu belli olacak.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •