____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
2015’ten bir haber
PETROL DÜŞMESİ
Sektör için petrol fiyatlarındaki düşüşün iyi haber olduğunu ancak yapılan jet yakıtı hedge kontratları yüzünden 160-170 milyon lira zarar ettiklerini söyleyen Ulga “Bizimki yine ton başına en düşük hedgelerden. Geçen yıl ton başına 800 dolar olan jet yakıtı bu yıl 400-500 dolara indi. Bu yıl jet yakıtına hedge yapmayacağız” dedi.
Bir uçağı uçurmanın maliyeti
Yakıt giderleri %38 Personel giderleri %13 Kiralama giderleri %10 Bakım giderleri %9 Yer hizmetleri ve istasyon giderleri %8 Üst geçiş giderleri %8 Amortisman ve itfa payı giderleri %5 Konma giderleri %3 Yolcu hizmet ve ikram giderleri %1 Diğer %4 Pegasus, Euro/dolar kuru 1.20’yi görmeden Euro’ya dönmeyecek
https://www.google.com/amp/www.hurri...satis-29884690
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Valla çok ciddiyim...yatırımın 1. kuralı riski bölmektir...20 milyon varlığın varsa sadece borsaya 2-3 milyondan fazla para da ayırmamak lazim sonuçta...bu biraz büyük para icin böyle.
Ama hepi topu toplam tasarrufun 20 bin tl ise bunun en fazla 5 binini borsaya ayır, onun da en fazla 500 tl sini bir tek hisseye ayır diyemem...miktar çok dusukse, risk bölme işini azaltabiliriz.
Buyuk dusunur, yasam feylezofu Halil BUHUR da bazi hisselerini satip dolara gecmis, simdilik memnun imis...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Eger bu isin arkasinda gercekten dis mihraklar da var ise ve siyasi arenayi degistirme niyetinde iseler vay halimize.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri