Sayfa 300/1006 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    bence öyle değil...artık doları kontrol edemiyorlar dizginleri elden çıktı...

o londraya gitmeyecekelrdi...
    daha yukarı yolu var oranların haziran 25-30 arasına denk gelecek sekilde baglanıp 6 aylık bilancolarla %16 civarı alınır o zaman..sence persembe kur 4.22-23 kadar dusmusken zeyekcinin cıkıp mayıs sonu tl degerlencek cumhurun ingildtreden faizde faiz demesi ? kur duserken neden konusulur ? kuırun dusmesi isteniyorsa cok yolu var ama hicbir yolu denemiyorlar aksina icerde olan sermaye boyle konusmalarla daha da kacıyor ..ne gunler bilirimki mb gunluk 250 milyon dolarlık alımlar dogrudan 5.6 milyar dolarlık alımlar ve doviz buna ragmen dusuyordu ..hatta bir ara abd dolar endeksi gunluk %1 arttıgında bile icerde tl deger kazanıyordu ..gerekli adımları atıp guven vericeksin ki yeniden dolar aksın ulkeye ..ama yok iste dolar cıksın diye ugrasılıyor bana oyle geliyor yoksa guney afrika olsun rusya olsun brezilya olsun hepsi aynı kefede ama turkiye onların 3-4 katı parası deger kaybbetti

2. aklımda bir soru var

devlet bankaları 0.98 den kredi dağıtırken bu faizler nasıl artacak ?

3. Rodeo aradı eski müşteri %15.50. PPK'yı bekleyelim dedim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Bu doların başıboş yükselişinin arkasında seçime yakın bir tarihte tabela faizinde bir artış veya diğer entstrumanları daha sıkı kullanarak dolarda şok bir düşüş yaratarak algı operasyonu yapılmak istenmesi olabilir mi?

Alıntı Originally Posted by pronto Yazıyı Oku
    Bu doların başıboş yükselişinin arkasında seçime yakın bir tarihte tabela faizinde bir artış veya diğer entstrumanları daha sıkı kullanarak dolarda şok bir düşüş yaratarak algı operasyonu yapılmak istenmesi olabilir mi?
    İyi niyetli düşünmek yada olmasını istediği şeylerin olacakmış gibi beklentisine girmek her zaman doğru bir yaklaşım olmayabilir.

6. dun bir yerde dinledim cok mantikli geldi.

Su an faiz artirsalar dolar dusse,sarraf olayi patlasa ve yeniden dolar eski haline gelebilir.

Bu yuzden MB 2 kez hamle yapmak yerine once sarraf olayinin sonuclanip tek hamlede isi bitirmek iisteyebilir dediler..

Bana mantikli geldi..

7. döviz cumhurbaşkanının ekonomi ve faizle ilgili her konuşmasında fırlıyor. her gün % 1-2 çıkıyor. 4,50 ye gelmiş. TL nin yatırım olma saygınlığı çöp düzeyine yaklaştı.

kağıt paralar itibari paralardır. TL nin itibarı ne görüyoruz. İnsanlarda ekonomik kriz algısı oluşmaya başladı. bu aşamadan sonra faiz artırsan ne yazar. dolar 2 düşer sonra 5 çıkar.

8. Onu bunu bilmiyorum da bankada ki param 1 ayda % 15 degeri dustu bunu biliyorum.1 aylik zarar 50 kagit..

Sayfa 300/1006 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •