Sayfa 832/1023 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Bunlar BETON ekonomisi ile 16 yıl iktidar oldular , YANDAŞ betoncularına ve dahi kendilerine ülkenin kaynaklarını aktarıp ülkeyi 458 Milyar Dolar dış borca soktular. Krizde ilk önce BETONCULAR ve dahi BETONCULARA değerli katkılarını sunan , kağıt üzerinde projeden alıp TAPUSU bankalara ipoteki betonların sahipsiz beton beyinlileri , tıpkı İnanlar inşaatta olduğu gibi batacaklar batacaklarki YETER diyecekler , BETER olmadan YETER olmaz. O halde Dolarda yükseliş kaçınılamaz, BETER olup YETER diyene kadar...

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Erken tabiki, ben sadece yeni baslik icin konuyu yazdim!
    Bence 24 Haziran da yeni başlık açın.
    Öncesi ve sonrasını mukayese ederiz.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, artan fıstık fiyatları nedeniyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile görüşeceklerini belirterek, "Bu ramazanda Antep fıstığı fiyatlarının acilen düşmesi lazım. Bunun en hızlı yolu ithalatın önünün açılması." dedi.

görüşmüşler

Tarim Bakani "Fistikli baklava alamiyorlarsa findikli alsinlar"
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, artan fıstık fiyatları nedeniyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile görüşeceklerini belirterek, "Bu ramazanda Antep fıstığı fiyatlarının acilen düşmesi lazım. Bunun en hızlı yolu ithalatın önünün açılması." dedi.

görüşmüşler

Tarim Bakani "Fistikli baklava alamiyorlarsa findikli alsinlar"
    Len şimdi söyletecekler beni, ulan şeydeyim fıstıklı baklavalarına, pahalıysa yemesinler mecburiyetleri mi var ? Ülkede tek pahalanan fıstık olsa hadi diyeceğiz cığırtmakta haklılar , gerzekler takımı bu ülkede pet şişe ile aldığınız suya bir yılda %40 zam geldi, yediğiniz süt ürünleri bilmem ne kadar zamlandı gıkınız çıkmadı 60 Tl ile zaten höst fiyatlı çoğunluğun yiyemediği ( zaten niye yerlerki, şeker bulamacı bildiğin zehir) fıstıklı baklavanın fıstığında fahiş fiyat artışı var diye ortalığı velveleye veriyorlar. Bunlara az bile Dolarda yükseliş kaçınılmaz..

5. Etin(mesela dana gulaş) kilosu 20 liraya salkım domates 1.5 lira günlük süt 2 lira benzin 3 liraya inecekse faizmiş dolarmış ilgilenmem bile ama bunlar olmadan faiz inip enflasyon çıkacaksa orada reel faizimi isterim abi

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Etin(mesela dana gulaş) kilosu 20 liraya salkım domates 1.5 lira günlük süt 2 lira benzin 3 liraya inecekse faizmiş dolarmış ilgilenmem bile ama bunlar olmadan faiz inip enflasyon çıkacaksa orada reel faizimi isterim abi
    İlahi sayın bahri, siz istediniz diye REEL Tl faizini size vereceklerini hala umut ediyorsunuz ya ben ne diyeyim size.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    60 TL ye fıstıklı baklava?

Epeydir almıyorsunuz galiba...
    Valla geçen hafta ADANA da idim , arkadaşlar SEÇ baklavadan yanımda aldılar 60 tl den oradan biliyorum yoksa benim şeker içeren her türlü zararlı maddeyle pek işim olmaz.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    ''başkasının TAŞ ı ile, başkasının KUŞ unu vurmak !''

sön dönemlerin popüler lafı...

o TAŞ ı bir gün iade edeceğini kimse düşünememiş
    Ne tasi efendim, el s.kiylen gerdege girdiler, o da donup bize girecek sonunda!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 832/1023 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •