Originally Posted by
bulut1-53
Bu hafta al sat güzeldi , uzuncu olduğum tahtalar bomba idi. sacro geçen hafta senle paylaşmıştım.
Aynen senin kağıt uçtu :D :D
Bu senin kağıt petkimle senkron biliyosun dimi ?
2000 kağıtları zaten bunlar, seninki hep önden gidiyor petkim arkadan.
Bol kazançlar.

Originally Posted by
erdals
Asuzu
Aslan
Goodyear
Netaş
4 tane kağıdım var.Hepsi ekside.Bırak kazanmayı paramızı bile kurtaramıyoruz.
Bahtsız bedevi hikayesi işte.
Hadi diğerlerini geçtimde asuzuda nasıl zarardasınız onu anlamıyorum.
Bölünmeden sonra tepelerde girdiniz sanırım.
13-14-15 liralarda çok yazdık buralarda alım için uygun diye.
Dikkat ederseniz ben asuzuyu yeni yeni paylaşıyorum tekrar çünkü grafiği diplerden yavaş yavaş kalkmaya başladı. Yani bizim insanınmız tavanlarda almaya çok meraklı.
Diplerde insanlara mal aldıramıyoruz. Ama sonra kağıt ikiye katlayınca bir bakıyorum herkes mal almış :D

Originally Posted by
dewaz
Prkme öngörüsü için tebrikler hocam.
Ben teşekkür ederim. :D

Originally Posted by
egelim
Teknosa'da yönetim kurulu değişti... Pazartesi güzel bid açılış olabilir... Malum kağıdı buralara kadar düşüren yönetim değişiyor taze kan geliyor... Kağıda da hareket gelir herhalde...
Yeni okuduğum karşıt yatırım kitabında bu konudan baya bir bölümde bahsediyor.
tepesinden yüzde 50 yada yüzde 100 düşen kağıtlarda işlem hacimi artışı ve yeni yönetim değişikliklerinde. Orta uzun vadede endeksten ve bütün piyasalardan daha iyi performans gösterdiği kanıtlanmış.
Bununla ilgili örnekler vardı.
Bende zaten bunu belirtmiştim. Kağıt çok dibe gelmiş ve dipten mühtiş bir ikili diple hacim patlaması var. Bu ikisi orta vade almak için bence yeterli iki seçenek. Birde bu iki seçeneğe sizin dediğiniz 3. de eklenmiş olay tamamdır aslında orta vadede.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri