Sayfa 228/1024 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by sonsav Yazıyı Oku
    Anahtar sözcük EN AZ 50 TL...Üst limit, bilemiyoruz... 500-600 olabilir mi...Dikkatli olmak lazım...Fiba girişi kolay çıkışı zor bankadır...
    Sonsav dostuma aynen katılıyorum, tüm forumdaşlarımı da tenzih ederek söylüyorum: "Fiba yük taşıtmayacağı(!) merkebin önüne ot atmaz" (teşbihte hata olmaz mış!)

2. Gemiş MB. nın faiz oranlarını merak edenler var ise bu linkten ulaşabilir.

http://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conne...ml?MOD=AJPERES

Not : Orta vade de mevduat faizleri %20 yi geçecektir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Sonsav dostuma aynen katılıyorum, tüm forumdaşlarımı da tenzih ederek söylüyorum: "Fiba yük taşıtmayacağı(!) merkebin önüne ot atmaz" (teşbihte hata olmaz mış!)
    Ben bu sozun baska versiyonunu biliyorum ama buraya yazamam.
    Ceza almak istemiyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Gunluk gitmek icin Ing E-Turuncu'yu kullanacagim.
    Enpara gunluk 8.50% cok dusuk kaldi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by sonsav Yazıyı Oku
    Anahtar sözcük EN AZ 50 TL...Üst limit, bilemiyoruz... 500-600 olabilir mi...Dikkatli olmak lazım...Fiba girişi kolay çıkışı zor bankadır...
    Ya nasıl zor mesela.
    1 gün evvelden yarın paramı çekeceğim şubede hazır edin dense vermiyorlar mı ?

Nedir?

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben bu sozun baska versiyonunu biliyorum ama buraya yazamam.
    Ceza almak istemiyorum.
    Syg,
    Dudu dostum, şüphem yoktur ki sen zeki ve de tecrübe sahibi forumdaşımsın; metinde kullandığım ünlem imi(! ) senin söyleyemediğini zımni olarak söylemiştir, sen gönlünü ferah tut...

7. Bu forumu ilgiyle takip edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu nedenle insan bir şey yazarken en az üç defa düşünmeli. Mesela ; Kendi pozisyonumuza göre görüş belirtmemeli, objektif olmalıyız. Örneğin ; ben ful dolardayım ama bu dolarları 3,25 lerden itibaren topladım. Şimdi referandum öncesi kimseye dolar almasını - yada - almamasını öneremem. Herkesin beklentisi, görüşü, alım- satım şekli farklıdır.

Özellikle mevduatçılar , sağlamcıdır. Sabit ve öngörülebilir getiri isterler. Bu forumda daha çok bu konuda yardımcı olunmalı. Döviz topiğinde dolarla ilgili yeterli bilgiler var zaten.

8. Bir de fiba hakkında yazılanları okuyunca biraz şaşırdım. Çoğu banka aynı durumda aslında. Günlük eft limitleri, döviz al-sat marjları ve işlem saatleri gibi kriterler önceden öğrenilmeli. Sürpriz sevmeyenler ( benim gibi ) parayı taşımadan önce m.t. ile açık açık konuşmalıdır. Evet Fiba EFT masrafında çok katı ama elden para isteyene anında veriyorlar. Mesela Odea da eft ücretlidir ama m.t. inisiyatif kullanır. Bazen hiç almaz, bazen sembolik rakam alır.

Sayfa 228/1024 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •