Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1777 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SOKM - ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kaygan Yazıyı Oku
    Garanti yat.kaç kere aradı.yırtındı.arza katılayım diye.şöyle talep varmış.böyle prim bekliyormuş.
    ben sizi aradım deyip.başımdan attım.
    Alsam.%5 düşse.iyi küfür yerdi benden.
    Aynı tongaya malesef ben düştüm.şok falan aklımın ucundan geçmezken şok olduk.Adamı birkaç kez uyardım tongaya gelmeyelim neden ertelendi falan.Bana 50 60 bin zarar ettirdi, garanti yatırım.siz siz olun kalbinizin sesini dinleyin.Zarar azken satalım diyorum yok seans sonuna yükselebilir.Akşama doğru iyice içine veriyor.Hiç birşeyden anlamıyorlar.Onların amacı hacim yaptırmak .Garantiyle çalışan varsa önerdikleri kağıdı,10,15 kr altına yazdırın o zaman kazanırsınız.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Remö Yazıyı Oku
    Aynı tongaya malesef ben düştüm.şok falan aklımın ucundan geçmezken şok olduk.Adamı birkaç kez uyardım tongaya gelmeyelim neden ertelendi falan.Bana 50 60 bin zarar ettirdi, garanti yatırım.siz siz olun kalbinizin sesini dinleyin.Zarar azken satalım diyorum yok seans sonuna yükselebilir.Akşama doğru iyice içine veriyor.Hiç birşeyden anlamıyorlar.Onların amacı hacim yaptırmak .Garantiyle çalışan varsa önerdikleri kağıdı,10,15 kr altına yazdırın o zaman kazanırsınız.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    %5 kayıpla 50.000 zarar varsa demekki 1 milyon yatırdın bu kağıda. Garanti den bir çalışan ısrar etti diye 1 milyon bağladıysan kusura bakma ama epey bir saflık yapmışsın. 50.000 birşey değil ilerde tüm paranı kaptıracagın başka bir pozisyondan korunmak için satın aldığın bir tecrübe olsun bu. Özkaynakları negatif yani batik bir firmaya ortak olduğun için başkasına değil kendine kız bence. Sizin bu paralarınız sayesinde epey bir hayır duası almış oldunuz Allah kabul etsin.

Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    %5 kayıpla 50.000 zarar varsa demekki 1 milyon yatırdın bu kağıda. Garanti den bir çalışan ısrar etti diye 1 milyon bağladıysan kusura bakma ama epey bir saflık yapmışsın. 50.000 birşey değil ilerde tüm paranı kaptıracagın başka bir pozisyondan korunmak için satın aldığın bir tecrübe olsun bu. Özkaynakları negatif yani batik bir firmaya ortak olduğun için başkasına değil kendine kız bence. Sizin bu paralarınız sayesinde epey bir hayır duası almış oldunuz Allah kabul etsin.
    Arzda 2.5 kat talep oldugu icin 1 milyonluk hisse alabilmek icin 2.5 milyon yatirmak gerekirdi. Iyi para baglanmis[emoji2]

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Arzda 2.5 kat talep oldugu icin 1 milyonluk hisse alabilmek icin 2.5 milyon yatirmak gerekirdi. Iyi para baglanmis[emoji2]

Öyle bir talep olmadı. İte kaka 1.9 kat talep oldu dediler de o rakama garantinin insanları kandırmasıyla ulaştıkları belli. 2.5 kat sanırım yabancı talebi olsa gerek ama onun da doğru olabileceğine inanmıyorum. Yüzde 30-40 iskonto yaptıysa olabilir..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Öyle bir talep olmadı. İte kaka 1.9 kat talep oldu dediler de o rakama garantinin insanları kandırmasıyla ulaştıkları belli. 2.5 kat sanırım yabancı talebi olsa gerek ama onun da doğru olabileceğine inanmıyorum. Yüzde 30-40 iskonto yaptıysa olabilir..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yapılan açıklamada, yurt dışı kurumsal yatırımcılardan, tahsis edilen payların 1,76 katı talep geldiği ifade edildi. Yurt içi kurumsal ve yurt içi bireysel yatırımcıların da ilgi gösterdiği halka arzda bu tahsisat gruplara ayrılan paylar için sırasıyla 2,36 ve 2,52 kat talep geldiği ifade edildi. Halka arzla birlikte Türkiye'ye 1,95 milyar TL yabancı sermaye girişi sağlanmış olacak

Arkadas da yurt ici bireysel olduguna gore

Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Yapılan açıklamada, yurt dışı kurumsal yatırımcılardan, tahsis edilen payların 1,76 katı talep geldiği ifade edildi. Yurt içi kurumsal ve yurt içi bireysel yatırımcıların da ilgi gösterdiği halka arzda bu tahsisat gruplara ayrılan paylar için sırasıyla 2,36 ve 2,52 kat talep geldiği ifade edildi. Halka arzla birlikte Türkiye'ye 1,95 milyar TL yabancı sermaye girişi sağlanmış olacak

Arkadas da yurt ici bireysel olduguna gore

ya hocam hala inanıyor musunuz bu grubun söylemlerine ?

olacaklar çok belli , fiyatı 2 liraya düşene kadar o yabancıların payı azalacak .. 5 yıl sürer muhtemelen ..

takasları takip edin , CITI basacak hem de ilk olarak , sonra Deutche , sonra gene CITI balya balya , ilmek ilmek..

her gün daha da düşmez herhalde diyecez .. ama sürekli yanılacağız.

BIZIM toptanda 16 dolara alan yabancı nasıl olduysa 3-4 dolardan tüm malı sattı suan fiyat 1,5 dolar civarında hala satıyor yabancı yatırımcı .. dünyanın en salak yabancı yatırımcı grubu olsa gerek , başka açıklaması olamaz aksi takdirde.. yada yabancı yabancı değil , bizim mülker kendi malını yabancı gibi alıp , dışardan satış yapıyor

7.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku

olacaklar çok belli , fiyatı 2 liraya düşene kadar o yabancıların payı azalacak .. 5 yıl sürer muhtemelen ..

takasları takip edin , CITI basacak hem de ilk olarak , sonra Deutche , sonra gene CITI balya balya , ilmek ilmek..

BIZIM toptanda 16 dolara alan yabancı nasıl olduysa 3-4 dolardan tüm malı sattı suan fiyat 1,5 dolar civarında hala satıyor yabancı yatırımcı .. dünyanın en salak yabancı yatırımcı grubu olsa gerek , başka açıklaması olamaz aksi takdirde.. yada yabancı yabancı değil , bizim mülker kendi malını yabancı gibi alıp , dışardan satış yapıyor
    ben bu yabançıları anlamadım gitti 25 yıllık borsa hayatımda... para kazanıyor sanıyorsun uzun vadede aslında kazanmıyorlar ...dolar tutsalar paralarını daha çok kazanırlar ..5 yıllık borsa dolar endeksi kazanmamış bile...dolar bazlı borsa zararda ..ve en çok oldukları bankaları bakınız dolar bazlı hep zarar ...alıp satıp birilerinin üzerinden kazanıyor desek bunu karşılacak ky yok.....bunların amaçı hissede kendileri güç gösterisi yapıyor istedikleri kagıtları tabana istediklerini tavana götürüyorlar onlar olmazsa borsa fazla hareket olmaz diye düşünüyorum ...
    yatırım tavsiyesi olamaz ......
    nasipse gelir çinden yemenden ;nasip değilse ne gelir elden..

Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku

Sayin kenan konu baska. Bu kadar soktan zararday8m diyen bir yatirimci arkadasin hesabini derinlestirdik sadece.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •