Sayfa 890/1023 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Abbasın kararsız oyları bu adam gidebilir.
    Çok mantıklı demeçleri ile beni şaşırtmaya devam ediyor.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...atsiz-2418832/

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Şöyle bir mantıksal çıkarım yaptım, adam 2016 da Dolar 4.5 ları görecek dedi mi ? Dedi, aradan geçen zaman içinde Dolar 4.5 ve üstünü gördümü ? Gördü , şimdi ne diyor Dolar 10 Tl yi görecek ama orada kalmayacak 7.5 Tl de çıpalanacak ? Olur mu ? Herkesin kararı kendine ama ben diyorum ki bu ahval ve şerait altında Dolarda hala yükseliş kaçınılmaz.
    Dolar 10 lira olursa krizi fırsata çevirmek için müthiş bir fırsat olur ve bir gecede bütün ekonomiyi toparlarız. Nasıl mı?
    çok kolay. Türk lirasından bir tane sıfır atıp 1 dolar = 1 tl yaparız ve bütün dünyaya bir kez daha "ekonomi nasıl yönetilir" dersi veririz.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Seçime kadar bu dolar çok su götürür. .mokoko
    3 yıldır boşuna haykırmıyoruz..
    CRASH Tüm HIZIYLA Yolda Diye..!
    Seçimden sonrada hiç bir şey düzelmeyecek.!
    Karmaşa yine devam edecek.!
    Bence yakın zamanda daha çok seçimler göreceğiz.!
    Zarların hileli olduğunu unutmayalım..!!
    Arjantin’le beraber başa güreşmeye devam edeceğiz.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Teşekkürler.

Yakında blog yazılarına başlayacağım. İlk yazımda masonlarla olan komik ve fıkra tarzında maceralarımdan bahsetmeyi planlıyorum. Sakat bir duruma düşmeyeceksem.

Ayrıca ekşisözlükte açılan 2030 ekonomik krizi başlığı ihalesini de en yüksek teklifi vererek rxpu kazandı.

Hayırlısı diyelim. 2019-2029 arası başlıklar parsellenmişti. 2030 ihalesi açılınca epey bir çaba gösterdim ve kazandım.

https://eksisozluk.com/2030-ekonomik-krizi--4749227
    2030'a huzur evinde olurum.
    gençler düşünsün.
    en büyük sorunum prostat felan olur.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Arkadaşlar topiği okuyup 1 dolar 10 tl yazılarına bakıp gaza gelmesin kimse. Merkez hafta içi aniden 3 puan faiz artırır 4 lirada soluğu alır bu benjamin. Geçmişte yaşadığım tecrübelerim var bu yönde aman diyeyim.

Haa kısada bu türbülanstan sonra orta ve uzun vadede gidecek bu dolar o ayrı konu. Bataklığa düşmüş biri nasıl çırpındıkça batıyorsa Türk ekonomisinin durumu bundan sonra öyle olacak gibi görünüyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    2030'a huzur evinde olurum.
    gençler düşünsün.
    en büyük sorunum prostat felan olur.
    Proton senin 2030 yılındaki halini düşünmek dahi istemiyorum. 1 ay önce alım satım makası neden bu kadar açıldı diye soruyordun.
    1 ay sonra bollingerde sıkışma var abi'ye geçtin. .

Bu ivme ile 1-2 aya seninle pek baş edebileceğimizi sanmıyorum.

2030 yılından da bu kadar ümitsiz olma, teknoloji ilerliyor, sağlık hizmetlerinde ciddi ilerlemeler olacak ,yapay organlar satın alınabilir seviyeye gelecek. Sadece beyni serin tutmak önemli , o gitti mi yerine yapay zeka da koysalar artık o sensin diyemeyiz.

İnşallah forum yine 14 sene sonra çökmez de 2030 yılında burayı alıntılayıp tekrar konuşuruz.

Kolay alıntılamak ve 30 yıl sonra aratabilmek için hash yarattım :

7e37bee33d01fb2d8162e1191f4c88b3ede030f70bae5de5a4 3fc4c456ec9836
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Proton senin 2030 yılındaki halini düşünmek dahi istemiyorum. 1 ay önce alım satım makası neden bu kadar açıldı diye soruyordun.
    1 ay sonra bollingerde sıkışma var aoğbioaa'ye geçtin. .

Bu ivme ile 1-2 aya seninle pek baş edebileceğimizi sanmıyorum.

2030 yılından da bu kadar ümitsiz olma, teknoloji ilerliyor, sağlık hizmetlerinde ciddi ilerlemeler (yapay organ) satın alınabilir seviyeye gelecek. Sadece beyni serin tutmak önemli , o gitti mi yerine yapay zeka da koysalar artık o sensin diyemeyiz.

İnşallah forum yine 14 sene sonra çökmez de 2030 yılında burayı alıntılayıp tekrar konuşuruz.

Kolay alıntılamak ve 30 yıl sonra aratabilmek için hash yarattım :

7e37bee33d01fb2d8162e1191f4c88b3ede030f70bae5de5a4 3fc4c456ec9836
    sanırım ilk takibe sizi almakla hata etmedim.
    maşallahınız var.
    selamlar.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    sanırım ilk takibe sizi almakla hata etmedim.
    maşallahınız var.
    selamlar.
    Eyvallah .
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 890/1023 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •