Sayfa 342/774 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Sevgili Gunaydin.

bana sormayın ? ben tsk nın düşürüldüğü bu bu iğren kumpasa hiçbir vakit inanmadım,içeride vefat eden onurlu insanlar yürekkeri burktu intiharlar yaşandı.bu mağduriyetin yaşanmasında ki sorumluluğu iktidar bizzat üstlendi ve kabul etti zaten !

diyerek ne guzel yazmissin.

Devaminda,ben kisi olarak yapilan bu adaletsizlik icin, fikri hisimlarim adina, aci ceken tum TSK mensuplarindan OZUR DILERIM desen.

Belki bir olcude bazi yureklere su serpilir.
    pardon çok hoş bu mağduriyeti yaratan taraf yada mağdur ben değilim yahu ? ve askerimizin düşürüldüğü bu duruma bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak üzüldüğümüde belirtmişken beni neden taraf olarak algılıyorsunuz, benimle ne alaka değilmi efendim ? ben niçin özür diliyorum ? pes ???
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

2. Türkiyede olan olaylar bizim analayabilecegimizin otesinde olaylardir.
    balyoz de teroristler de is sana uzaninca hainler de.terorist dediklerini saliver.bunlati yorumlamaya sonsuz bilgi gerekir.basarili bir siyasi iktidar bu hatalara dusmez.bir yanagina samar ye olmadi diger tarafa da bir samar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    demagoji Fr. démagogie

laf cambazlığı

Bir kimsenin, bir grubun duygularını kamçılayarak abartılı veya gerçek dışı sözler söyleyip onları kazanmaya çalışma.

Kaynak: TDK

4.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    pardon çok hoş bu mağduriyeti yaratan taraf yada mağdur ben değilim yahu ? ve türk askerinin düşürüldüğü bu duruma her türkiye cumhuriyeti vatandaşı gibi üzüldüğümüde belirtmişken beni neden taraf olarak algılıyorsunuz, benmle ne alak değilmi efendim ?
    Is'te takkiye bu.

Is'te Aziz Turk Milletinin neden HAYIR diyeceginin cevabi bu.

Kan dok, milleti perisan et, adamlarin onur kaynagi Harb Okulunu kapat.

Sonra da bana ne yahu..! de.

Is'te bu samimiyetsizlik milletin agirina gidiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku

Bir kimsenin, bir grubun duygularını kamçılayarak abartılı veya gerçek dışı sözler söyleyip onları kazanmaya çalışma.

Kaynak: TDK
    Sn Günaydın...

Kendi yazdıklarını bir oku.. Sonra da kimin demogoji yaptığına karar ver..

Ayrıca bir de milli manevi değerlere söven yazılardan alıntı bekliyorum sizden... Kim sövmüş bir görelim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    İspatla.. O beş kelimenin içindeki demogojiyi ispatla...
    var olmayan bir olguyu varmış gibi çarpıtarak geliyorsunuz, bazen manalar imalar bir kaç hecenin içinde saklıdır, çocukmu kandırıyorsunuz siz
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

7.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Insan biraz utanir.

Ayiptir.
    "Utanmak" insana mahsustur... Bu ayrıntıyı atlamayın.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    lütfen ne kastettiğinizi ve kimlerden bahsettiğinizi bir daha iyi açarak ve net biçimde nitelendirin ki bir hak ihlali oluşmasın
    kime karsi hak ihlali? marjinal ideolojiden bahsediyorum.herkesi tek tek tanimam gerekir ki bu isimleri belirtiyim.siz haberturkteki tartismayi izlemediniz mi?haberlerden sonra yapilan bir program.galiba cem kucuk konuktu.

Sayfa 342/774 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •