Artan

42,30 9.98 18:10
51,70 9.95 18:10
15,49 9.94 18:10
293,00 9.94 18:10
55,85 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,07 -10 18:10
78,30 -10 18:10
9,45 -10 18:10
112,60 -9.99 18:10
23,98 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.540.974.365,50 18:10
11.053.409.297,38 18:10
8.596.734.413,33 18:10
7.895.451.379,96 18:10
7.682.484.507,90 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 198 madde; 1 - 8 arası.

Konu: == Akıllı Para ==

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Arkadaşlar gün itibari ile Türk bankacılık hisse senetlerinde alımlar yaptım.
    Vade seçim süreci hatta seçimden sonra çıkacak sonuca göre altı ay ile bir sene arası da taşıyabilirim.
    Doviz hareketi %10 %15 daha yukarı olabilir ben elimde yurt dışı hesaplardan olanları 4632 ortalama verip hisse senedi aldım.

Ben jeopolitik konum ve sanayimiz yüzünden kıçımıza kolay tekme koymıyacaklarını düşünenlerdenim.
    Oldu da düşüş devam etti ikincil alım yerin %20 daha aşağıdan olurki böyle bir durum çok kötü günlerin habercisi olur.

Hayırlara vesile olsun.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    Arkadaşlar gün itibari ile Türk bankacılık hisse senetlerinde alımlar yaptım.
    Vade seçim süreci hatta seçimden sonra çıkacak sonuca göre altı ay ile bir sene arası da taşıyabilirim.
    Doviz hareketi %10 %15 daha yukarı olabilir ben elimde yurt dışı hesaplardan olanları 4632 ortalama verip hisse senedi aldım.

Ben jeopolitik konum ve sanayimiz yüzünden kıçımıza kolay tekme koymıyacaklarını düşünenlerdenim.
    Oldu da düşüş devam etti ikincil alım yerin %20 daha aşağıdan olurki böyle bir durum çok kötü günlerin habercisi olur.

Hayırlara vesile olsun.
    yarın tahminim 6.400 ve üştün den ortalama ile dolar satıp ikincil alım yerimden alışlarımı yapacağım. panikte kaçı kaçtan verdiğimin aldığımın önemi yok. tarihinin en düşük değerlerinden banka hisse senetleri alıyorum.
    Allah verenden razı olsun bizim zamanında bu hikayeler boş işler bu kadar mala asılmayın dediğimiz kişilerden geri almış oluyoruz.

Allah utandırmasın.

not şuan doların 7 tl üstünde olduğunu biliyorum.)

yarın tahminim 6.400 ve üştün den ortalama ile dolar satıp ikincil alım yerimden alışlarımı yapacağım. panikte kaçı kaçtan verdiğimin aldığımın önemi yok. tarihinin en düşük değerlerinden banka hisse senetleri alıyorum.
    Allah verenden razı olsun bizim zamanında bu hikayeler boş işler bu kadar mala asılmayın dediğimiz kişilerden geri almış oluyoruz.

Allah utandırmasın.

hangi bankalar?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990

Allah utandırmasın.

olacak olabilir olmıyabilir bilmiyorum

sadece almış olduğum malları satmamı gerektirecek bir yapı yok aksine almama sebep bir çok olumlu şey yaşanıyor.
    sadece bir dahaki alım noktamda yeni bir dip ve dövizde yeni bir tepe gelmeli ki ilave alımlara devam edebilelim.
    bu sayım işleri ustaların işi ben anlamıyorum.

Kör - sağır - dilsiz olarak devam..

hayırlara vesile olsun.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
    Ayı piyasası nı öngörmemize rağmen neden bu kadar erken banka hisselerinize girdiğimiz soruldu bize.

Ben daha öncede yazdım değerlemeler uygun olduğunda elinde bir senaryo varsa buna oynıyabilirsin.
    Helen son 20 yılın en düşük döviz bazlı düşüklerde olan banka kağıtları varken.

senaryomuz neydi? krizle birlikte imf ile masaya oturulması idi. İmf işi kısa vade rafa kalkmış gibi olsa da mart 2019 seçimlerinden sonra bu gine gündeme düşebilir. Buna oynıyan azımsanmayacak bir kitle var ve piyasanın daha derine düşüşünü frenleyenler bunlar diye diye düşünüyorum.

üç çok büyük tahtada laz… adlı fon toplamı 1 milyar dolara yakın mal sattı ama hiç birinde taban işleme izin verilmedi. Bu durum 2003 öncesi olmuş olsa idi o sektördeki tüm kağıtları ikinci tabanında alıyor olurduk.

piyasa güçlüdür ve güçlü kalmaya devam edecektir. Endeksin aşağıları çok aşağıları görmesi değerleme için hiçbir şeyi değiştirmez sadece ucuz daha ucuz olur.

Her zaman diyorum borsada ucuz aslında değerinde olmaktır. Şirket geri alım açıklamıyorsa o kağıt ucuz değildir kanısındayım.
    KELEPİR VE ÇOK UCUZ her zaman olmaz olursa ama bu fırsatı kaçırmayın.

Bence kelepir ve çok ucuz 80.000-70.000 endeks değerleri altında olur ki oraya gelirse bizde faizi ve ticari kazanç dışında sermaye koyup hisse senetlerinde şirketten pay alma evresine geçeriz.
    O seviyelere gelirse oraları öngörmüş büyük üstadlar tabiiki olacaktır. Onlara saygımız sonsuzdur.
    Oralara gelirse.yazacak çok şey var.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990

Allah utandırmasın.

şuan doların 5.35 lerden işlem gördüğünü biliyorum
    kar zarar fark etmiyor almamızı ve pozizyonumuzu bozmamızı gerektirecek hiçbir şey yaşanmadı.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •