Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Güneş sigorta diye bir şirketi ilkkez duydum, bilgim olmadığı için yorum yapmayacağım umarım zararı çıkarırsınız.

Ben sizin yerinizde olsam genel kurullarda firmaya gider kardeş siz napıyonuz derdim. 2005de bu şimdi bu... Ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz para kazanmıyor musunuz derdim YTD

Bu arada petkim vs hisse adı çok kullanıldı ama 100tl portföyümün değeriyse

Petkimdeki param 0,6tl, arçelik 1.8tl yeterince dağıtılmış bir portföy var...
    Petkimde %13, arçelikte %15 zarardayım.

benim ifade etmek istediğim insanlar grafiğe bakarak seçim & döviz riskiyle şirket süper büyüyor yada batıyor algısı yapıyor.
    Ama Bence grafikle realite uyuşmuyor. Çünkü Şirketler sadece grafikten makro ekonomik verilerden oluşmuyor.. Yatırım yaptığınız şirketi tanımak çok önemli

4-5 arkadaşım, ailemin komşusu çalışıyor arçelikte, petkim de de var. Şirketin kağıdı %20düşünce de adamlar aynı şekilde işe gidip geliyor %20 primliykende
    2009krizinde babam işsiz kaldı. Komşumuz işine devam etti
    Bu söylediklerim Yatırım tavsiyesi değildir.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Bu mesajda yönetim kuruluna gidin kavga edin falan demişsiniz.Bu yorumu okuyan hakiki borsacılar buna güler geçer.Koskoca sigorta sektöründe toplam zaten 4 tane büyük şirket var.Ve siz şirketi ilk duyuyorsunuz.Ve borsa hakkında bir şeyler yazıyorsunuz burda ilginç cidden.Ben sizi aydınlatayım anadolu sigorta,aksigorta,güneş sigorta,ray sigorta falan var.Sektör ortalama her yıl yüzde 20 büyüyor.Aksigorta 2 yıl önce 1.60 dı şimdi 4.20,anadolu 1.80 civarındaydı 2 yıl önce o da 4 üstü şimdi.Acaba merak ettim akbank halkbank falan onları duydunuz mu hiç.Bir de bankacılık sektörü var borsamızda.)))))))
    Son düzenleme : HAKEM; 22-05-2018 saat: 22:44.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •