Sayfa 354/1006 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    kaç yaş ideal sizce paraları yemeye başlamak için?

45 mi? 50 mi? 55 mi? 60 mı?
    simdi kac yasında olecegini bilmek tahmin etmek imkansız bugun varız yarın yokuz ..ama soyle diyeyim ulkede sartlar belli calısma hayatı aile hayatı stres vs ...buna gore 60 yasındaki bir insan 80 yasında veya 45 yasında gorunebilir ..kisi eger saglıklı ise 60 idealdir ama saglıksız ise 45 te uygundur ..yani kisiden kisiye degisir .

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Burgan Bank'tan mesaj geldi.İstanbul anadolu yakasındaki Altunizade , Dudullu organize Sanayi ve Ümraniye şubelerinin (3 şube) kapatıldığı için bu şubelerdeki hesapların diğer şubelere taşındığını belirtiyorlar.

Hesabımı naklettikleri şube bana 30km uzaklıkta.

Hayırlısı bakalım.
    benim sube kapanalı 1.5 yıl oldu gecen baska bir subeden sorayım dedim kalamıs subeye atmıslar hesabı oda bana asagı yukarı 20 km uzak bu burgan kuculmeye devam ediyor ama iyi faiz veren bankalar arasında...gidip gelmek imkansız tarafik cekilmez ..eger aktif hale getirirsem sanırım internet bankacılıgı kullanacagım .

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    600-700 baz puan faiz artisi demek saatte 120km/h (%7.4 buyume) giden bir aracin aniden durmasi (2-3 ceyrek %10 a yakin kuculme) demektir.
    Tum yolcular pencereden disari firlar.

Syg,
    demin dusundum belki yanlıs dusunuyorumdur hani gecenlerde imf de modys te uyarmıstı ekonominiz asırı ısındı sondurun diye...simdi bunlar ekonomiyi sondurmek icin faiz artırımı degilde kuru patlatarak mı yapıyorlar..sonucta bu ithalatı yapılamaz bir noktaya getirecek ithalat orta vadede dibe vuracak bu kurla ..yanlısmıyım ? bu yolu sectiler galiba .baksana hic ses seda yok hic bir merciden

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    simdi kac yasında olecegini bilmek tahmin etmek imkansız bugun varız yarın yokuz ..ama soyle diyeyim ulkede sartlar belli calısma hayatı aile hayatı stres vs ...buna gore 60 yasındaki bir insan 80 yasında veya 45 yasında gorunebilir ..kisi eger saglıklı ise 60 idealdir ama saglıksız ise 45 te uygundur ..yani kisiden kisiye degisir .
    Benim 2 senem daha var o zaman.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bozdağ: Dolarla oynayarak milletin cebine, millete zarar verecek sonuçlar ortaya koyarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler varsa aldanıyorlar

NTV internet sitesinde yayınlanan habere göre; Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Dolarla oynayarak milletin cebine, millete zarar verecek sonuçlar ortaya koyarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler varsa aldanıyorlar. Millet oyunu gördü, oyuncuyu da gördü. Millet kuklayı da gördü, kuklacıları da gördü. Onlara fırsat ve izin vermeyecektir. Allah'ın izniyle 24 Haziran yeni bir gün olacağı gibi yeni bir dönemin de başlangıcı olacaktır" dedi.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.ntv.com.tr/turkiye/son-d...ushId=NjU4OA==

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. kaç yaş için? 60 mı?

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Benim 2 senem daha var o zaman.

Syg,

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bir yerden sonra cozulme baslayabilir.
    Cevresindekiler kendileri icin endiseye kapilip gemiyi erken terk edebilirler.
    Syg,
    Bir emri ile tank un önüne atlayan insanlardan bahsediyoruz
    Çoğu silahlandı veya silahlanma istiyor
    Konuştuklarım en kötü şehit oluruz sıkıntı yokkk modunda lar..

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    benim sube kapanalı 1.5 yıl oldu gecen baska bir subeden sorayım dedim kalamıs subeye atmıslar hesabı oda bana asagı yukarı 20 km uzak bu burgan kuculmeye devam ediyor ama iyi faiz veren bankalar arasında...gidip gelmek imkansız tarafik cekilmez ..eger aktif hale getirirsem sanırım internet bankacılıgı kullanacagım .
    Ben zaten o kadar sık bankaya giden biri değilim ama senede 2 kere cüzdan bastırmak ve diğer ihtiyaçlarım için uğruyorum.

Ama bu denli bir küçülme piyasanın daraldığını gösteriyor.

Dikkatli olmak gerekli.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 354/1006 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •