Sayfa 91/1027 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hmmm merkez bu yaptığının yeterli olacağını daha fazlasına niyetinin olmadığını söylemiş ..

25 Nisan toplantısından : ..”Enflasyon beklentileri, fiyatlama davranışları ve enflasyonu etkileyen diğer unsurlardaki gelişmeler yakından izlenerek ihtiyaç duyulması halinde ilave parasal sıkılaştırma yapılabilecektir.” denilmekteydi .. Bugünkü toplantıda bu cümle kaldırılmış .

Önemli ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    10 dolar dahi satmadım, bu film burda bitmez.
    Daha karpuz keseceğiz helvasını yiyeceğiz.
    ben dolarımın çoğunu 2.85ten aldım. öldürsen bozmam. ne zaman FED QE4'e başlar faizleri negatife çeker anca o zaman.

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Gund işte bu çok tehlikeli olur zira efektif fonlamayı da şu anki seviyenin altına düşürmemesi lazım.
    Gösterge 8-15 farkı bi psikoloji oluşturmaz mı yabancı gözünde..

Yabancı GLP yi anlayabiliyor mu acaba?

Bu arada bir açıklama falan yok mu

Artırdık dağılın modun da mılar nedir?

4. 300 bazda pek yabana atılmaz ! 7 haziranda birde sadeleşme gelirse yemede yanında yat olur

5. Bu başlığı şu anda 204 kişi okumaktadır. (56 üye ve 148 ziyaretçi)

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hmmm merkez bu yaptığının yeterli olacağını daha fazlasına niyetinin olmadığını söylemiş ..

25 Nisan toplantısından : ..”Enflasyon beklentileri, fiyatlama davranışları ve enflasyonu etkileyen diğer unsurlardaki gelişmeler yakından izlenerek ihtiyaç duyulması halinde ilave parasal sıkılaştırma yapılabilecektir.” denilmekteydi .. Bugünkü toplantıda bu cümle kaldırılmış .

Önemli ..
    Bugünkü toplantı :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    ömrünün sonuna kadar iktidarda kalmak isteyen birisi neden sürekli günü kurtaracak hamleler yapıyor aklım almıyor ya. sanırsın 3 aylığına stajyer cumhurbaşkanı olmuş

bugünkü yukarı tükürsem kur aşağı tükürsem faiz durumu tamamen kendi plansızlığının sonucu.
    ingiltereye paranin merkezine gidip faiz dusecek,gelin ben size ev satayim diyen bir yonetim seklinden ne bekliyorsunuz.

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Çünkü 24 Haziranda önünde geçmesi gereken bir köprü var.
    Faize de o nedenle geçici olarak dayı demek istiyor.
    sadece şimdi değil yıllardır böyle. sürekli öteleye öteleye bütün problemler dağ oldu kendi başını yakıyor.

Sayfa 91/1027 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •