Sayfa 124/1027 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Buyurun....

Kâhin den Türk ekonomisi yorumu
    Nobel ödüllü ekonomist Nouriel Roubini Merkez Bankası'nın faiz kararının geç alınmış bir karar olduğunu söyledi. Roubini kararla ilgili yaptığı yorumda, "Geç kalındı tıpkı Erdoğan'ın seçimlerden sonra para politikasının kontrolünü alacağını iddia etmesi gibi ifadelerini kullandı.

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

dolar 5 dk lık

MACD

macd bi türlü 2. dibe yönelmedi
    sıfır çizgisine gidiyor..

Sıfır çizgisini geçerse yeniden rally on moduna girer..

Aynen geri saracak gibi bir durumu var umarım sarmaz memleketin iyiliği için..

eaaahhh....

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sadeleşmeye geçilmesi işte tam da seçimden sonra uluslararası *yönetişim* kurallarına göre hareket edileceğinin gösterilmesi için ilk adım. Sonrasına tabii ki bakacaklar. Ama iş buradan başlıyor.
    Ya adamlar kuru 5 e getirdi.Bu hareketi yerliler yapabilir mi.Londrada reis bir sinyal verdi.Adamlar da bak paranın başına oturmaya kalkarsan canını sıkarız dediler.Aslında sistem zaten batık.Ama akut batışımızın sebebi biraz da burda bence.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hırsız uğursuz takımı zaten çoktan çıktı sayın kutsi.Ülkerin sahibi çakal paraları dışarı götürdü moktan işe yaramaz posa yı borç aldığı Türk bankaların üstüne yıktı. Ben şahsi olarak bu hırsız takımına boykot uyguluyorum BETER olmadan YETER olmaz.
    Haklısınız kaçan kaçtı, ama da neden imf deniliyor. Burda kimse imf calışanların emri vakilerine yüzlerine hasret değil, ama başka caremiz var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ya adamlar kuru 5 e getirdi.Bu hareketi yerliler yapabilir mi.Londrada reis bir sinyal verdi.Adamlar da bak paranın başına oturmaya kalkarsan canını sıkarız dediler.Aslında sistem zaten batık.Ama akut batışımızın sebebi biraz da burda bence.
    İşin usül ve esas kısımları var. Sn. Erdoğan'ın kafasında bu gerçek ile yüzleşmesi ve stratejisini , uzlaşmasını ona göre planlaması işin esas kısmı, GLP garabetinden çıkıp sadeleşmeye geçilmesi ise işin usül kısmı. Hem usül hem de esastan işin sağlama alınması şart. Eksik nokta kalmamalı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. Vay arkadaş alım fırsatı bile vermiyor zalımın oğlu..

Mecburen bari kademeli alıma geçeyim 4.68-69 lardayken dedim , sistemde iz bırakmamak adına serbest piyasadan almak istedim Çankaya (İzmir) de sarraf toptancıları var döviz bürolarına göre biraz daha uygun veriyorlar.. Telefon açtırdım bu sabah itibariyle hepsinde alış/satış kapalı ..

Mecbur yine İNG 'den aldık sisteme yakalandık...

7.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Vay arkadaş alım fırsatı bile vermiyor zalımın oğlu..

Mecburen bari kademeli alıma geçeyim 4.68-69 lardayken dedim , sistemde iz bırakmamak adına serbest piyasadan almak istedim Çankaya (İzmir) de sarraf toptancıları var döviz bürolarına göre biraz daha uygun veriyorlar.. Telefon açtırdım bu sabah itibariyle hepsinde alış/satış kapalı ..

Mecbur yine İNG 'den aldık sisteme yakalandık...
    sistemde gozukmesinin ne gibi olumsuzlugu var ki ? miktariniz cok mu yuksek ?

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İşin usül ve esas kısımları var. Sn. Erdoğan'ın kafasında bu gerçek ile yüzleşmesi ve stratejisini , uzlaşmasını ona göre planlaması işin esas kısmı, GLP garabetinden çıkıp sadeleşmeye geçilmesi ise işin usül kısmı. Hem usül hemde esastan işin sağlama alınması şart. Eksik nokta kalmamalı.
    E usülü boşverin diyorum ben size usül hallolur.Asıl kavga olayın esasında.Gerisi ayrıntı.

Sayfa 124/1027 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •