-
Vay arkadaş alım fırsatı bile vermiyor zalımın oğlu..
Mecburen bari kademeli alıma geçeyim 4.68-69 lardayken dedim , sistemde iz bırakmamak adına serbest piyasadan almak istedim Çankaya (İzmir) de sarraf toptancıları var döviz bürolarına göre biraz daha uygun veriyorlar.. Telefon açtırdım bu sabah itibariyle hepsinde alış/satış kapalı ..
Mecbur yine İNG 'den aldık sisteme yakalandık...
-

Originally Posted by
bir-esnaf
Vay arkadaş alım fırsatı bile vermiyor zalımın oğlu..
Mecburen bari kademeli alıma geçeyim 4.68-69 lardayken dedim , sistemde iz bırakmamak adına serbest piyasadan almak istedim Çankaya (İzmir) de sarraf toptancıları var döviz bürolarına göre biraz daha uygun veriyorlar.. Telefon açtırdım bu sabah itibariyle hepsinde alış/satış kapalı ..
Mecbur yine İNG 'den aldık sisteme yakalandık...
sistemde gozukmesinin ne gibi olumsuzlugu var ki ? miktariniz cok mu yuksek ?
-

Originally Posted by
Sugosu82
sistemde gozukmesinin ne gibi olumsuzlugu var ki ? miktariniz cok mu yuksek ?
Paşa paşa geri vereceksem almanın da pek anlamı yok gibi geliyor..
Sürekli sabah uyandığımda USD hesabımda duruyor mu yoksa gece yarısı çıkarılan bir KHK ile xxx kurdan TL'ye mi çevrilmiş korkusu ile yaşanmaz..
-
Neyse umalım ( aslında olmalı diye bekliyordum) Dolarda ki bu yukarı hareket aşağı doğru gelerek en azından 4.50-4.60 bandına oturur. Ha ! bu seviyelere çapa atsa bile yandı gülüm keten helva , bu sene tek haneli olacak dedikleri enflasyon 15 aşağısı olmaz o da TÜİK in alaveresi dalaveresi ile . Beter olmadan yeter olmaz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri