Sayfa 132/1027 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by kakkala Yazıyı Oku
    imzamda yazanı yaptım

herkes az gözlü olduğunda korktum ve geri durdum

şimdi herkesin korkmasını bekliyorum
    Sayın kakala; her ne kadar benim düşüncelerime giydirmiş olsanızda ben her görüşe yalakalık goygoyculuk olmadığı sürece açığım. Eleştiririm ama illa ben en doğruyu söylerim diye de zıp zıp zıplamam. Samimi olarak diyeceğim şu, bence siz aldığınız kararda çok haklıydınız, Dolarda 4.60 üstü olmaması gereken seviyeler idi lakin iş dönüp dolaşıp başımızdaki musallatların koltuk uğruna ülkeyi ateşe atmaları olunca sizin normal , işini bilen , akıllı bir insan gibi davranmış olmanız acı gidişatı değiştirmiyor. Saygılar ve bol kazançlar.

2. Yakın zaman içerisinde 181 milyar dolar ödeme, kasada 22 milyar dolar varmış. Öyleyse bir ekonomist yazıversin dolar kaç tl olur?

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kims eaç gözlü değil helede doalrda olupta korkak olan hiç yoktur sanırım
    reizin dediği gibi

benim düşünce

şansi değil genel genel
    “Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    4.72 den doalrların bir kısmını bozup 195,80 den altına çevirdim
    Bunu bende düşünüyorum ama şu ortamda hem dolar satıştan, hemde altın alıştan fark yemeye korkorum..

Bu alış satış farklarıyla ilgili sizin bir öneriniz var mı?..ben taşradayım..

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    A. K. Partisi, gazeteleri satın alsın diye müdürler çiftçideki paraları geri çağırıyor..
    Gercekten hakkını arayan biri degil şovunu yaptı. Kendini bu hale sokanlarla kucaklaştı. Çifcinin 450 bin tl kredi ile ne yapar. Bankadan alınca AKP bize para veriryor derler. Bu duruma düşünce banka sorumlu.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    https://mobile.twitter.com/evrenselw...036225/video/1
    Toplumda tükenmişlik sendromu var.!!
    Abbas yolcudur.!!
    Birisi zamanında bu insanlardan birine *****da al git demişti hatırlayan var mı ? Sonra zaman geçti o kişinin yandaş betoncusundan biri herkesin anasını sinkaf edeceğiz dedi. O günlerden bu güne çok zaman geçti, Türkiyenin başına getirmedikeleri kötülük kalmadı ama gel görki *****da al git diyen en üst makamlara çıktı ,hepsinin anasını sinkaf edeceğiz diyen HIRSIZ da yap işlet milleti mik projeleri ile cebini doldurmaya devam etti. Şimdi biz Dolarda yükseliş kaçınılmaz dedikçe bunlar DIŞ MİHRAKLARIN işi diyor o halde bunları destekleyen aymaz takımı BETER olmadan bu ülkede hiç bir şey YETER olmaz.

7.  Alıntı Originally Posted by kakkala Yazıyı Oku
    eski sayfaları okursanız kimin bu cumlereleri kullandığını görürsünüz

ben isim vermiyim ama bu başlığa cokkk sık yazan ve dun akşam ortalarda olmayan arkadaştı

bence her fikre kulak asmak lazım

nasılki adam crash geliyo crash geliyo dediğinde herkesin hadi ordan dediği gibi

trendin tersi olacak dendiğinde tabiki hemen atlamamak lazım ama bi kulak vermek ve olasılıkları en iyi şekilde değerlendirmek şart
    Bence dünkü çok şişmiş fiyattan satış konusunda haklıydınız
    zaten dün tarihi bir gün yaşandı sanırım % 8 lere varan bir tepe dip marjı oluştu.
    Dolar konusunda en az 10 sebepten dolayı tutulması gerektiğini en çok savunanlardan biri olarak ben dünkü fiyatın makul olmadığını gördüm,
    dünden öncede merkezin seçimden önce faiz arttırımı yapabileceğini söylemiştim.

ama bu benim görebildiğim kadar sizi sadece dün için haklı çıkaracaktır
    kim burada trade işine giriyorsa genelde doların arkasından bakmıştır

herkes haddini bilecek (trade etme konusunda)

Rus şirketlerinin bazılarına yaptırım kararı aldırdı kelle kesen kör Hasan Trump. RUSYA MALİYE BAKANI; RUSYA YAPTIRIMLARIN VURDUĞU ŞİRKETLERDE VARLIK ALIMI YAPMAYA HAZIR , demiş , korkmak lazım fazla Kasımpaşa delikanlısı ayakları kenar mahalle delikanlısı TRUMP `a sökmez adamın aklını alır bu manyak, birileri dikkatli olsun Türkiye yi iyice okkanın altına atmasın.

Sayfa 132/1027 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •