Sayfa 373/1006 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Mart ayında bağlanan mevduat vadeyi bozmadan dönüş tarihi süre kısaltımı yapılabilir mi?Bankayla bu tarz bir konuyu görüşen arkadaşımız varmı?

2. Valla 32-35 günün üstünde baglamayi cazip hale getirmeleri lazim. En azindan ,75-100 puan uzayan her vadeye eklemeleri gerek.

http://www.bloomberght.com/haberler/...a-ve-unicredit

BBVA ve UniCredit, Türkiye'nin en büyük özel bankalarında büyük paylara sahip olmalarıyla birlikte TL krizi karşısında en fazla risk altında olan 2 banka
    Demek istediği
    Garanti ve yapı kredi.!!!
    Bence tepsi aynı durumda..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. benim gibi Full Tlci arkadaşlardan, önümüzdeki dönemde dolara giriş planlaması yapan var mı? Hangi rakamdan kaçta kaç gibi

Full dolarcı arkadaşlardan da( dalga geçmemek şartıyla) tavsiye alabiliriz?

Saygılar

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    benim gibi Full Tlci arkadaşlardan, önümüzdeki dönemde dolara giriş planlaması yapan var mı? Hangi rakamdan kaçta kaç gibi

Full dolarcı arkadaşlardan da( dalga geçmemek şartıyla) tavsiye alabiliriz?

Saygılar
    hiç bir şey dikey sürekli yükselmez.
    Her kol kesmede yani keriz silkelemesi piyasa tabiriyle yani ani düşüş lerde kademeli dolara geçilebilir.!!
    Büyük resimde dolarda yön yukarıya.!!
    Benim görüşüm budır.!
    Para sizin paranız.! Son kararı siz vereceksiniz.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Mart ayında bağlanan mevduat vadeyi bozmadan dönüş tarihi süre kısaltımı yapılabilir mi?Bankayla bu tarz bir konuyu görüşen arkadaşımız varmı?
    böyle bir imkan yok sadece bir kısım bankada mesala paranın %10-20 si gibi bir rakamı faizni almadan çekebilme imkanı var

7.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Mart ayında bağlanan mevduat vadeyi bozmadan dönüş tarihi süre kısaltımı yapılabilir mi?Bankayla bu tarz bir konuyu görüşen arkadaşımız varmı?
    Kesinlikle yok diye biliyorum. Zaten vadeli mevduatın tanımı bu. Belirli bir vadeye kadar bankaya verilen borun faiz oranını sabitlemek. O nedenle de banka size günlük veya daha kısa vadeli işlemlere göre daha yüksek bir faiz vermeye razı oluyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Teb 100,000 14.75
    Teb 500,000 15.5

Yeni oranlarmış

Sayfa 373/1006 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz